Voetbalt Messi straks in Frankrijk? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Voetbalt Messi straks in Frankrijk?

De kans is groot dat Lionel Messi binnenkort op de Franse voetbalvelden te bewonderen is. De 34-jarige voetballer zag tot zijn verrassing een contractverlening bij FC Barcelona mislukken, waardoor hij nu transfervrij is. De club Paris Saint-Germain lijkt de nieuwe bestemming van Messi te zijn. Al moet dat nog wel officieel worden bevestigd. 

Messi is al enkele weken transfervrij, maar leek lange tijd toch verder te gaan bij FC Barcelona. Onlangs bereikte de Argentijnse wereldster nog een akkoord over een nieuw contract, maar dat blijkt nu tot ieders verrassing niet door te gaan. FC Barcelona kan het salaris van de voetballer namelijk niet betalen. Pijnlijk, maar daardoor komt het Messi's sprookje in Camp Nou nu zeer waarschijnlijk tot een einde.

Bekijk ook:
Lionel Messi Quiz

Messi naar PSG?

Binnen de kortste keren nadat het bekend werd dat Messi FC Barcelona ging verlaten ontstonden er geruchten over de nieuwe club van de voetballer. Meerdere topclubs werden als mogelijke opvolger genoemd, maar het lijkt er op dat de Argentijn naar PSG gaat. De onderhandelingen zouden in een vergevorderd stadium zijn en moet ergens volgende week worden aangekondigd. Messi zou een driejarig contract kunnen tekenen, waarmee hij 40 miljoen euro per jaar kan verdienen.

Sterrenelftal van PSG

Paris Saint-Germain wordt al vertegenwoordigd door meerdere topvoetballers, maar met Messi erbij kan je spreken van een ultiem droomelftal. Messi wordt in Frankrijk onder meer de teamgenoot van Georginio Wijnaldum, de Nederlandse voetballer die onlangs Liverpool inruilde voor PSG. Daarnaast gaat de Argentijn ook weer samenspelen met zijn oude teamgenoot en goede vriend Neymar. Messi komt ook een paar “vijandelijke” gezichten tegen in Parijs, want zijn nieuwe team telt ook aardig wat voetballers van FC Barcelona rivaal Real Madrid. Bij PSG zal hij straks voor het eerst samen gaan voetballen met keeper Keylor Navas, Sergio Ramos en Ángel di Maria. Daarnaast is ook de Franse superster MBappé onderdeel van het team. Dus dat belooft veel goeds voor de Parijse fans.

Bekijk ook:
Top 10 best betaalde sporters

FC Barcelona spelers nemen afscheid van Messi

Het nieuws van het definitieve vertrek van Lionel Messi is ook niet bij de FC Barcelona selectie onopgemerkt gebleven. Op social media nemen de veel spelers afscheid van de voetballer en bedanken ze hem voor hun tijd samen.

Op Instagram neemt Coutinho afscheid van Messi:

Ook Sergi Roberto had mooie woorden voor de Argentijn op Insta:

Nederlander Memphis Depay was iets minder uitgebreid met zijn reactie op het vertrek van Messi:

En op Twitter reageerde ook Piqué met een flinke post:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.