Steeds meer mensen op zoek naar bijzonder plekje om vakantie te houden

0 Shares

Steeds meer mensen vinden het leuk om een bijzondere locatie te kiezen om hun vakantie door te brengen. Zomaar er even op uit dat is er vaak niet meer bij nu er bijzondere overnachtingsplekken te boeken zijn. Je kan kiezen om te logeren in een lodge, kasteel, wikkelhuisje, rotswoningen of boomhutten. 

Deze accommodaties worden steeds vaker verhuurd. Mensen vinden het steeds leuker om ergens buiten de toeristische drukte in de natuur of op het platteland hun vakantie door te brengen. In het oosten van ons land zijn er veel bijzondere accommodaties te huren. Op boekingssites zoals Airbnb, Natuurhuisjes en Bedandbreakfast kan je heel makkelijk een droomhuisje vinden. Deze huisjes zijn bijvoorbeeld te vinden in de sprookjesbossen bij Lieren. Wat dacht je van een huisje met een grote glazen pui te midden van 6000 vierkante meter cultuur? Je voelt je één met de natuur als je in de ochtend opstaat en het mooie uitzicht aanschouwt.

Bekijk ook:
Wateroverlast in het Limburgse Valkenburg 

Run ontstaan op speciale overnachtingslocaties

Sinds de pandemie lijkt het wel of er een run is ontstaan op speciale overnachtingslocaties. Er blijkt veel interesse te zijn ontstaan op bijzondere plekjes. Men is een beetje uitgekeken op de stad. Vooral het bos en platteland zijn helemaal “in”. Zeker als je iets bijzonders kunt bieden merkt Hanny Arends van Bedandbreakfast.nl op. Gezinnen met kinderen gaan graag naar het bos om er te verdwalen, te spelen en er rond te dwalen.

Unieke plekjes in eigen land

Op de eerder genoemde sites kan je met een filterfunctie makkelijk de unieke accommodaties vinden. Je vindt op deze sites boten, yurts, aardehuizen en boomhutten. Er is een enorme belangstelling voor eigenzinnige verblijfplaatsen. Mensen vinden het vooral in deze tijd fijner om in eigen land te blijven en zoeken iets bijzonders om te verblijven. Het is heel bijzonder om bijvoorbeeld in een tiny house te verblijven dat is gemaakt en ingericht van duurzaam materiaal. Ook huisjes met een hottub, sauna of jacuzzi hebben een absolute plus merkt men aan de boekingen. Vooral in de winter worden deze huisjes veel geboekt. Samen met de rust en de natuur zijn het gewilde accommodaties.

Bekijk ook:
Vermissing Myrthe en Ruth eindigt dramatisch

Ben je er ook aan toe er eens helemaal uit te zijn en een bijzondere plek te gaan bezoeken dan kan je op de drie eerder genoemde sites genoeg inspiratie opdoen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.