Sportschool te saai of te duur? Sport eens op een ander manier. 12
Sportschool te saai of te duur? Sport eens op een ander manier.
Saved Read later
Deel dit bericht

Sportschool te saai of te duur? Sport eens op een ander manier.

We weten allemaal dat bewegen goed voor je is maar wat doe je als je echt een hekel hebt aan sporten? Er zijn alternatieven die ervoor zorgen dat je toch fit kan blijven of worden. Je hoeft je er niet eens voor in een sportoutfit te hijsen. Een sport abonnement is niet voor iedereen te bekostigen maar deze alternatieven helpen je ook om lekker in beweging te komen. 

Lekker zweten in de sportschool en er een goed gevoel aan over hebben. Er zijn mensen die het heerlijk vinden om eens flink te sporten maar er zijn ook mensen die het verafschuwen. Wist je dat je met andere dingen ook aan voldoende beweging kan komen en je lijf op die manier soepel en fit kan houden?

Schoonmaken

Het zal misschien je hobby niet zijn maar het moet toch gebeuren. Je komt in beweging dus het schoonmaken van jou is een prima workout. Schoonmaken hoort thuis in het rijtje van alternatieven voor de sportschool. Was je auto, lap de ramen, stofzuig je huis en je hebt een prima workout.

Dansen

Heb je altijd moeite om stil te blijven zitten als je een goed nummer hoort? Ga lekker dansen. Je kan dit alleen doen of je doet het samen met je huisgenootjes. Dansen verstevigt de spieren. Als je helemaal uit je dak gaat dan verbrand je lekker veel calorieën en versterk je het hart en de longen. Bovendien werkt het ook nog eens ontspannend. Je denkt even niet na over de alledaagse beslommeringen.

Bekijk ook:
Het beste sporthorloge; een top 5!

Gamen

Er zijn diverse games op de markt gebracht. Nintendo heeft jaren geleden beweging games op de markt gebracht. Je kon sportoefeningen doen, tennissen, bowlen, boksen en zelfs yoga beoefenen. Ook nu zijn er leuke games op de markt om te bewegen. Just Dance is een populair spel die je op de Playstation of Xbox kan spelen. Op die manier speel je een leuk spel en kom je ook aan je broodnodige beweging.

Tuinieren

Even lekker in de tuin werken is ook een prima workout. Je bent goed in beweging en ook nog eens lekker buiten in de frisse lucht. In de tuin werken betekent: beweging, bukken, stappen zetten. En met spitten, snoeien en harken gebruik je echt bijna al je spieren. Het is een prima workout en het helpt ook nog eens je stress te verminderen.

Bekijk ook:
Samsung Galaxy Fit 2 – Activity tracker review

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.