De leukste activiteiten in de herfst 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De leukste activiteiten in de herfst

Na een druilerige zomer is dan nu officieel de meteorologische herfst begonnen. Heb jij er ook zo’n zin in? De natuur die haar prachtige kleuren laat zien. Regenachtige dagen om op de bank te genieten van een warme chocolademelk en een goed boek. Heerlijk rustige weekenden zonder plannen. Nu heb je eindelijk eens tijd om je favoriete serie te bingewatchen. Maar dat binnen zitten verveelt iedereen op een gegeven moment. We stappen ‘s ochtends de auto in naar werk, om daar vervolgens ook weer weg te gaan wanneer het donker is. Sommige mensen hebben door het verminderd aantal zonuren last van de herfstdip. Het duurt immers nog een tijd voordat de lente, en daarmee ook het lekkere weer er weer aan zit te komen. Maar geen zorgen, wij hebben een fijne lijst met leuke activiteiten voor je samengesteld. Weg met die herfstdip!

Ga de natuur in!

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen in Nederland. De blaadjes veranderen van levendig groen naar prachtig donkergeel, en vallen vervolgens op de grond. Is er een fijner geluid dan knisperende blaadjes op een bospad? Trek daardoor deze herfst lekker de natuur in. Dit kan een parkje zijn bij jou in de buurt, maar ook het strand en bossen met uitgestrekte heides zijn prachtige opties. Neem je regenlaarzen mee, en stamp door de plassen heen. Dit is zeker een leuke activiteit voor wanneer de kinderen alleen maar voor de tv hangen. Een frisse neus beurt iedereen op!

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Behalve een goede wandeling, kan je er ook voor kiezen om met de fiets op pad te gaan. Nu klinkt voor veel mensen de herfst als niet zo’n aantrekkelijk seizoen voor een fietstochtje. De gure wind, bijna iedere dag regen, dat is niet voor iedereen een pretje! Maar wanneer je een review elektrische fiets leest, snap je waarom veel mensen tegenwoordig hiervoor kiezen. Je zoeft zo dat bospad over, weer of geen weer! Trek alleen wel een goede regenjas aan, en je bent helemaal bestand tegen een plotselinge bui. Dat Amslod elektrische fietsen klachten hebben, is uiteraard logisch. Geen enkel product kan 100% perfect zijn. Als je maar zorgt dat de accu én je telefoon van tevoren goed opgeladen zijn, dan ben je helemaal klaar voor een fietsrit door de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft.

Binnen zijn is ook fijn

Wanneer het buiten druilerig weer is, heb je er waarschijnlijk niet veel zin in om uren buiten te zijn. Gelukkig zijn er ook genoeg dingen die je binnen kan doen! Bezoek bijvoorbeeld dat ene museum dat al een tijd op je lijstje staat. Een middagje cultuur snuiven is altijd een leuke activiteit. Ben je met kinderen? Dan is een doe-museum een aanrader. Hier kunnen zij alles aanraken, en spelenderwijs dingen leren. Hier houden ze het een stuk langer vol dan in een kunstmuseum! Na zo’n drukke middag is het altijd fijn om weer thuis te komen. Pak je kans en maak je huis zo knus en gezellig mogelijk. Zorg voor veel extra dekens op de bank, hier kan je lekker onder kruipen. Steek ook een aantal kaarsjes aan en dim je normale verlichting. Dit zorgt meteen voor een knus gevoel! Vervolgens kan je met seizoensgroenten een heerlijk herfstgerecht maken. Denk bijvoorbeeld aan een pompoensoep van pompoenen die je zelf hebt opgehaald bij de boer! Zo zie je maar, het is niet heel moeilijk om van dit prachtige, nieuwe seizoen te genieten. Doe vooral waar jij zin in hebt, dat is altijd het belangrijkst!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.