Saved Read later
Deel dit bericht

Pikante foto van Megan Fox en Kourtney Kardashian samen op internet

Megan Fox maakt er geen geheim van dat ze ook de vrouwelijke kant van de liefde kan waarderen. Ze eet graag van beide walletjes, en dat weet Kourtney Kardashian ook. De twee zijn uiterst intiem op een aantal polaroid-foto's te zien, die achter de schermen genomen zijn tijdens een fotoshoot. Het gaat er heet aan toe op de set! Wij delen deze pikante kiekjes graag met jullie, onze trouwe volgers.

Megan Fox plaatst stomende foto

Op de polaroid-foto's is ze samen met de realityster te zien terwijl het er heet aan toe gaat. De foto's zijn genomen terwijl de twee sterren bezig waren met een fotoshoot. Ze konden het blijkbaar zo goed met elkaar vinden dat ze ook hun eigen reeks foto's hebben genomen, met een zeer pikant en verbluffend resultaat. We hebben de bewuste foto's onder dit artikel geplaatst.

Megan Fox staat erom bekend dat ze een losbandige levensstijl heeft, en daar heeft ze haar verloofde, rapper en acteur Machine Gun Kelly in gevonden. Ze gaat regelmatig schaars gekleed, en dat vinden wij uiteraard helemaal niet erg. De actrice, die we kennen uit onder andere Transformers, is een bloedmooie meid die graag het randje opzoekt.

Megan Fox en Kourtney Kardashian zoeken het randje op

Ze werd samen met Kourtney door Kim Kardashian gevraagd voor een fotoshoot voor haar merk Skims. Op de set konden de actrice en realityster het heel erg goed met elkaar vinden, en besloten om hun eigen hete foto's te maken op de set. Deze foto's zouden niet misstaan in een blad voor volwassenen, in het onderschrift heeft Megan geschreven; “BTS of my Skims shoot with Kourtney. Should we start an OnlyFans?”.

Wat ons betreft mogen de twee supersterren vaker een fotosessie samen doen, want het resultaat is zo heet dat onze tijdlijn er bijna van smelt. We hebben de foto van Megan en Kourtney hieronder geplaatst, en om het vuurtje nog eens extra aan te wakkeren hebben we er meteen een aantal foto's onder geplaatst. Neem gerust de tijd om ze te bewonderen, want deze combinatie is adembenemend.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.