Vernielde Kim Kardashian de jurk van Marilyn Monroe? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vernielde Kim Kardashian de jurk van Marilyn Monroe?

Vorige week dook er een foto op van de achterkant van de beroemde jurk van Marilyn Monroe. Op de foto was te zien dat de jurk beschadigt was en dit zou gebeurt zijn door Kim Kardashian, zij droeg de jurk namelijk op het Met Gala. 

Missende steentjes

De jurk van Marilyn Monroe hangt in het Ripley's Believe It of Not museum. De jurk was uitgeleend aan Kim Kardashian om te dragen op het Met Gala. Na het dragen zou er schade gevonden zijn op de jurk, hij zou uitgerekt zijn en er zouden steentjes missen. De foto's van de jurk vooraf en na het Met Gala zijn op twitter massaal gedeeld.

Happy Birthday

De zangeres Marilyn Monroe droeg de dress voor de toenmalige Amerikaanse president Kennedy. Zij zong hem in 1962 “happy birthday” toe.  De jurk bevatte 6000 steentjes die er allemaal met hand op zijn genaaid.

 

Niets van waar

Volgens met museum zijn deze beschuldigingen niet waar. Vanaf beneden aan de trap tot bovenaan was de jurk in dezelfde conditie als waar die in startte. Critici vinden dat de jurk nooit uitgeleend had moeten worden omdat die zo fragiel is.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Selena Amber Van der Tholen

Hi, mijn naam is Selena en ik ben student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben graag bezig met fashion, beauty, lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast heb ik ook een passie voor fitness en synchroonzwemmen. Naast schrijven heb ik ook een grote interesse in fotografie en film.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.