Nadia American pie
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo ziet de mooie Nadia uit American Pie er nu uit

We kennen allemaal de iconische scène uit American Pie, waarin de bloedmooie Nadia met de stuntelige Jim aan de gang ging. Het is inmiddels 23 jaar geleden dat de eerste American Pie uitkwam, en dus is ook Nadia (die eigenlijk Shannon Elizabeth heet) 23 jaar ouder. We zijn haar nog niet vergeten, dus waren we benieuwd hoe ze er nu uitziet. Ook zo benieuwd? Lees snel verder.

Shannon Elizabeth

Shannon Elizabeth was 25 jaar oud toen de iconische scènes op de slaapkamer van Jim Levenstein plaatsvonden. We konden haar bewonderen toen ze topless op zijn bed met zichzelf aan de gang ging, terwijl de webcam van Jim aanstond en al zijn vrienden van het schouwspel konden meegenieten. De actrice die Nadia speelde heet Shannon Elizabeth, een Amerikaanse actrice met een mix van Syrisch/Libanees/Engels bloed.

Behalve actrice is Shannon ook model en een talentvolle pokerspeler. Ze was in de jaren '90 en 2000 een populair sekssymbool, mede door haar pikante rol in de film American Pie. Shannon speelde ook in andere films, zoals Love Actually, Jack Frost, Cursed en Night of the Demons. Ze woont tegenwoordig in Kaapstad, Zuid Afrika. Hier werkt ze aan haar professionele carrière als pokerspeler.

nadia

Nadia uit American Pie weet nog steeds Instagram te beheersen

Ondanks het feit dat American Pie bijna een kwart eeuw oud is, zien we Nadia nog steeds in volle glorie op social-media voorbijkomen. Wij vinden dat absoluut niet erg, dus staan we graag even stil bij de vele talenten en een paar grote pluspunten van deze actrice/pokerspeler. Ze is inmiddels een kwart eeuw ouder, maar ze is er niet minder aantrekkelijk op geworden.

Ze is nu 48 jaar en ziet er nog steeds prachtig uit. Het is duidelijk dat Shannon goed voor zichzelf zorgt, want ze straalt op elke foto. Ondanks de wetenschap dat ze tegenwoordig mannen aan de pokertafel het hoofd op hol brengt, kunnen wij de beelden van 23 jaar geleden niet loslaten. Nadia staat op ons netvlies, én in ons geheugen gegrift als die lekkere meid op de slaapkamer van Jim in American Pie.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.