Saved Read later
Deel dit bericht

Vaginavocht als parfum: deze verleidingstruc schijnt te werken

Op social-media platform TikTok gaat een rage rond die hopeloze vrijgezelle vrouwen weer aan de man moet brengen. Dit fenomeen heet Vabbing (vagina-dabbing). Dit houdt in dat de vrijgezelle vrouw vaginavocht aanbrengt op verschillende plaatsen van het lichaam, dit zou wonderen doen bij het verleiden van de heren.

Kutparfum

Volgens de vrouwen die deze vorm van parfumering aanprijzen zijn de instructies heel simpel. Je brengt twee vingers in de vagina, waarna je een beetje heen en weer beweegt, de meeste vrouwen hebben hier al ervaring mee. Daarna smeer je met de vingers een beetje vaginavocht achter de oren, op de polsen, in de nek en andere plekken waar je normaal gesproken parfum spuit.

Het klinkt misschien heel onsmakelijk, maar biologisch gezien zou dit zomaar eens een hele goede versiertruc kunnen zijn. Het wordt in ieder geval door een groot aantal vrouwen toegepast, die hun ervaringen daarna op TikTok zetten. Dus vergeet Chanel en Dior. Je wordt het meest aantrekkelijk gevonden als je ‘eu de moi' draagt. Parfum-TikTokker Lily Marz heeft er in ieder geval een mening over.

https://www.tiktok.com/@oldloserinbrooklyn/video/7108793840022080810

Vaginavocht als parfum

De geur van de vulva zou namelijk opwindend zijn voor mannen omdat het feromonen uit zou stoten. De man zou dan vanuit een soort oerdrift reageren en zich meteen aangetrokken voelen tot de vrouw die haar vaginavocht op haar lichaam heeft gesmeerd. Het is overigens niet bekend of daar visverkopers tussen zitten. Er bestaan parfums die zeggen dat ze datzelfde effect teweeg brengen.

Volgens Liz Marz is dat effect vele malen minder sterk dan ‘het echte werk', dus is Vabbing de beste manier om een man te verleiden. Of het echt werkt weten we niet, maar een groeiend aantal gebruikers van het platform zweert bij deze methode om mannen te verleiden. Zo beweert een vrouw dat ze na Vabbing meer aandacht dan normaal kreeg van het mannelijke geslacht.

@jewlieah

♬ original sound – jewlieah

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.