Zo ziet Tara Reid ( Vicky uit American Pie) er nu uit 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo ziet Tara Reid ( Vicky uit American Pie) er nu uit

Het is alweer 22 jaar geleden toen de eerste American Pie film in première ging. Deze geniale film over een groep studenten werd een regelrechte hit. Het is dan ook niet vreemd dat er vervolgfilms werden gemaakt. Maar kennen jullie Tara Reid nog? De blonde actrice speelde de rol van Vicky in de film. Ze is inmiddels 46 jaar. Ben je benieuwd hoe ze er vandaag de dag uitziet? Lees snel verder.

Tara Reid speelde Vicky in American Pie

Tara Reid werd in 1975 geboren in New Jersey, en begon al jong met acteren. Ze maakte op haar zesde al haar acteerdebuut in het tv-spelprogramma Child's Play en was ze regelmatig te zien in reclamespotjes. In de jaren 90 had ze de reputatie een feestbeest te zijn, waardoor ze onbedoeld de perfecte persoon was om in een film als American Pie te spelen.

Ze had geen grote rol in de film, maar door haar uiterlijk kan iedereen de blondine nog wel herinneren. Maar anderen zullen haar misschien herkennen van andere films, zoals Urban Legend, en The Big Lebowski. De actrice is tegenwoordig niet veel meer te zien in films, voor het geld hoeft ze het niet te doen, want ze heeft met haar werk als actrice aardig wat miljoenen op de bank staan.

tara reid

Zo ziet Tara Reid er tegenwoordig uit

We hebben even gezocht naar de meest recente foto's van de actrice, en die konden we uiteraard gewoon vinden op haar Instagram-account. Ze lijkt niet veel veranderd met de jaren, alleen is wel te zien dat vadertje tijd een serieuze poging doet om zijn sporen na te laten. We vermoeden ook dat ze aan een plastisch chirurg heeft gevraagd om deze sporen zoveel mogelijk uit te wissen.

Tara Reid mag er dus best nog wel wezen. Of ze nog steeds een party-animal is weten we niet, er komt tegenwoordig niet zoveel informatie meer over de actrice naar buiten. We weten wel dat ze een relatie heeft met MTV-presentator Carson Daly, maar dat boeit ons verder niets. De foto's van Tara overigens wel, die hebben we hieronder netjes op een rijtje geplaatst.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.