Miljuschka Witzenhausen streelt zintuigen van volgers in strak jurkje 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Miljuschka Witzenhausen streelt zintuigen van volgers in strak jurkje

We kennen Miljuschka Witzenhausen uiteraard allemaal van haar tongstrelende gerechten en haar oogstrelende foto's op Instagram. De liefde van de man gaat door de maag, maar het oog wil ook wat, en daar weet deze culinaire presentatrice handig op in te spelen. Ze deelde onlangs wel een heel strak jurkje op social -media. Wij namen even een kijkje bij deze heerlijke brunette.

Miljuschka weet alle zintuigen te prikkelen

Miljuschka is niet meer weg te denken uit de wereld van culinaire hoogstandjes op de televisie. Ze maakt de heerlijkste gerechten, en doet er zelf graag een schepje bovenop door de lepels met chocolade wel heel sensueel af te likken voor de camera. Wij kunnen geen genoeg van haar krijgen, in elke zin van het woord. Ze weet heel goed hoe ze haar volgers aan zich moet binden.

Ze deelt behalve de heerlijkste taarten en andere gerechten ook de smakelijkste foto's en filmpjes op social-media. De tv-kokkin weet haar volgers telkens te verbazen met een nieuwe foto, en dat vinden wij uiteraard helemaal prima. Soms is het in een badpak met kersen, dan weer in een uitdagende jurk die de vormen van haar lichaam mooi weergeven, zoals op de foto die we aan het einde van dit artikel hebben geplaatst.

Een smakelijke brunette

Miljuschka weet wat een man (en vrouw) wilt. Ze geniet zichtbaar van de gerechten die ze maakt, en wij genieten van haar, want ze is een prachtige dame die ook nog eens goed kan koken. Koken is liefde, dat is duidelijk. Nu heeft ze ook nog eens de top van de FlavorFav Food top 100 weten te bereiken, en dat mag gevierd worden. De mooie brunette staat op de eerste plaats.

Ze had speciaal voor de gelegenheid een strakke jurk aangetrokken, die haar overigens geweldig staat. Miljuschka bewijst maar weer dat ze een van de mooiste vrouwen van televisieland is. Deze culinaire schoonheid heeft ook een eigen magazine, dat ze samen met haar team met veel liefde maakt. Ze heeft haar vriendinnen er even lekker bij genomen, en dan hebben we het niet over die twee grote vriendinnen in haar strakke jurk, maar over haar team. Check hieronder de beelden.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.