Vanessa Hudgens
Saved Read later
Deel dit bericht

Maak kennis met de onwijs knappe zus van actrice Vanessa Hudgens

We kennen de bloedmooie Vanessa Hudgens van de Hollywoodfilms Bad Boys for Life, en Journey 2: The Mysterious island, waarin ze samen met Dwayne ‘The Rock' Johnson een hoofdrol vertolkt. Maar wisten jullie ook dat Vanessa een bloedmooie zus heeft waar maar weinig mensen van hebben gehoord? Maak kennis met de 26 jarige Stella Hudgens.

Stella Hudgens is actrice

Net zoals haar zus Vanessa verdient Stella haar geld in de filmindustrie, hetzij in wat kleinere rollen, maar toch noemenswaardig. Ze werd in 1995 geboren, maar groeide al snel uit tot een kindactrice. Ze wist zich te vestigen in Hollywood door op 7-jarige leeftijd in de comedyserie ‘According to Jim‘ te spelen, en sommigen kennen haar misschien ook wel van haar rolletjes in de serie ‘Young Family'.

In de jaren na deze serie bleef het een aantal jaren stil rondom de actrice. Ondertussen timmerde haar zus Vanessa ook hard aan haar acteercarrière. Beide zussen verdienen op dit moment genoeg geld met hun acteertalent, en ze gaan er ook regelmatig op uit om samen te shoppen en te feesten. Stella wordt regelmatig gespot met acteurs die wel een oogje hebben op haar, en terecht.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

De zus van Vanessa Hudgens

Net zoals Jessica Chastain is Stella Hudgens is een gewilde vrouw in Hollywood, en dat is niet alleen vanwege haar acteerkwaliteiten. Ze is bloedmooi en dat hebben de mannen om haar heen ook in de gaten. Zo heeft ze een jaar een relatie gehad met Braison Cyrus. Toen die relatie stukliep vond ze de liefde bij de jongere broer van Zac Efron, Dylan.

Stella zou ook een relatie hebben gehad met de zoon van Hollywoodlegende Will Smith. Ze zou een tijdje met Jayden Smith de liefde hebben gedeeld, maar volgens geruchten liep die relatie stuk omdat Stella was vreemdgegaan met comedian Beau Brooks. Hoe dan ook; de zus van Vanessa Hudgens is beeldschoon, daarom hebben we een paar mooie foto's van de actrice bij elkaar geraapt.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.