Kennen jullie zangeres Sita nog? Zo ziet ze er nu uit 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Kennen jullie zangeres Sita nog? Zo ziet ze er nu uit

Twintig jaar geleden bestormde zangeres Sita de hitlijsten met hits als; Happy en Lopen op het water, dat ze samen zong met de inmiddels roemruchte Marco Borsato. Ze begon haar carrière bij K-otic, maar haar ambities waren groter, dus ging ze snel solo verder. Tegenwoordig is het stil rondom Sita. Maar hoe ziet ze er nu, 20 jaar later uit? Je ziet het hier.

Sita brak door met K-otic

Het is alweer 21 jaar geleden dat de zangeres deel uitmaakte van de samengestelde popband K-otic. De band kwam voort uit het populaire zangprogramma Starmaker. Toen het eerste nummer Damn i think i love you uitkwam bestormde de band de hitlijsten. Daarna kwam er een duet tussen Sita en mede-bandlid Bart Voncken uit met de naam I was made to love you.

Niet lang nadat K-otic in de Nederlandse hitlijsten terecht kwam stapte Sita er weer uit om solo verder te gaan, en dat deed ze met redelijk veel succes! Haar hit Happy werd veel op de radio gedraaid en ook Hello en Selfish deden het goed. Ook in Frankrijk wist ze door te breken met het nummer Le Chemin, dat werd uitgeroepen tot het beste Franstalige lied van 2003. Maar daarna werd het stil rondom haar zangcarrière.

Zo ziet Sita er ruim 20 jaar later uit

Haar carrière kwam uiteindelijk een beetje in een neerwaartse spiraal terecht. Althans, haar zangcarrière, want ze verplaatste zichzelf steeds meer naar de televisie. Ze deed mee aan Sterren dansen op het ijs (dat ze wist te winnen) en presenteerde het programma Jetix Max. Ze werd ook een tijdje het gezicht van de Nederlandse versie van Disney Channel. Maar haar ambities reikten verder.

Tegenwoordig speelt ze in musicals. Ze heeft onder andere in Assepoester, Doornroosje en De kleine Zeemeermin gespeeld. Dus de zangeres van weleer zit niet stil! Ze is op dit moment bezig met een musicalrol waarin ze Belle speelt, in Belle en het Beest. Het Sita-vuurtje is dus niet uitgedoofd! Ze ziet er nog prima uit, zoals op de foto's hieronder te zien is.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.