5 bloedmooie vrouwen die geboren zijn als man 14
Saved Read later
Deel dit bericht

5 bloedmooie vrouwen die geboren zijn als man

Bij het kijken naar deze vrouwen is het moeilijk voor te stellen dat ze geboren zijn als man. In de eerste jaren van hun leven konden ze dus écht staand plassen, bier drinken met de jongens en spelen met technisch Lego. Maar wat doe je als je je van binnen écht vrouw voelt maar alleen de buitenkant niet meewerkt? Juist, dan kies je voor een geslachtsverandering. En daar hebben we respect voor, net zoals we dat hebben voor onze eigen Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials. Want deze dames zijn niet alleen heldhaftig, maar ook nog eens bloedmooi.

Lea T.

Het Franse Givenchy weet wel raad met de uit Brazilië afkomstige Lea. In dit land zag ze het levenslicht als jongetje en droeg de naam Leandro Cerezo. Al snel na haar verandering werd ze onder contract gesteld bij het modemerk.

Daarmee is Lea T. nu één van meest gevraagde (en best betaalde) modellen ter wereld. In 2011 siert ze de cover van Love Magazine. Hier laat ze niet alleen zien hoe mooi ze is, maar deelt ze ook nog eens een passionele zoen uit aan niemand minder dan Kate Moss.

Bekijk ook:
Amerika's Sneeuwdessert: Culinaire Innovatie of Ongezond Experiment?

Sirapassorn Atthayakorn

De uit Thailand afkomstige Sirapassorn Atthayakorn mag zich Miss International Queen 2011 noemen. Deze bloedmooie dame is dan ook niet voor niets uitgekozen tot de meest mooie transseksueel van het land.

Best bijzonder, want de concurrentie in deze landen is bést pittig. Je kunt haar kroning bekijken vanaf 3.01 in de video.

Miriam Rivera

Sommige kennen de Mexicaanse Miriam nog van adult movies. Ben je niet zo’n type, dan kun je haar ook kennen van “There’s Something About Miriam”, haar eigen reality-show. En dat er iets met haar was, dat klopt.

Buiten het feit om dat ze opvallend knap was, had ze ook nog wat extra’s. Ze heeft er nooit voor gekozen om een volledige operatie uit te laten voeren. Maar who cares? Miriam Rivera was hot! Helaas heeft ze op 5 februari 2019 zelfmoord gepleegd.

Claudia Charriez

Ook Claudia Charriez mag zeker niet klagen over haar uiterlijke schoonheid. Ze kwam dan wel ter wereld als jongetje, maar daar is nu toch echt niets meer van te zien.

Bekijk ook:
Met deze tips houd je je schoenen ook na jaren nog als nieuw

Claudia werkt dan ook als model voor diverse bekende merken. Ze heeft tevens meegedaan aan America’s Next Topmodel.

Caroline Tula Cossey

Caroline is de enige in dit rijtje die met haar prachtige lichaam op de cover van de Playboy heeft gestaan. Ze groeide op als Barry Cossey in Engeland, maar ontdekte al snel dat ze gevangen zat in het verkeerde lichaam.

Veel operaties volgde met een geweldig resultaat. Om Caroline te bewonderen, kun je ook de oude videoband van The Living Daylights van James Bond uit de kast trekken.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.