lil kleine
Saved Read later
Deel dit bericht

Lil Kleine met nieuwe vriendin gespot in goedkope stadsauto

Lil Kleine heeft het er maar moeilijk mee. Eerst greep de lange arm der wet hem bij zijn beentjes, en nu lijkt het alsof karma hem ook nog bij zijn oortjes pakt. De ondermaatse rapper, die een hoop inkomsten misloopt vanwege slechte publiciteit, is na een ‘afkickreis’ in Thailand weer terug in Nederland. In een auto die hem op zijn lijfje is geschreven.

Lil Kleine rijdt in piepkleine auto

Hij is namelijk samen met zijn nieuwe vriendin gespot in een Biro, een piepkleine auto van nog geen 10.000 euro. Dat zijn we uiteraard niet gewend van hem. De geannuleerde optredens, opgezegde samenwerkingen, en waarschijnlijk ook zijn scheiding, beginnen zijn bankrekening op te vreten, en terecht. Jorik Scholten (zoals hij echt heet) heeft kennelijk een paar flinke stappen terug gedaan op financieel gebied.

Na de brute mishandeling van zijn ex-vriendin, Jamie Vaes, werd de rapper door zo’n beetje iedereen uitgekotst. Sony, zijn voormalige label, wilde niet meer met hem verder, waardoor hij miljoenen misliep. Karma is een bitch, en die grijpt hem op dit moment heel hard bij zijn balletjes. De nieuwe financiële situatie van Lil Kleine zal er best bij hem inhakken, een fles champagne en een Rolls Royce mocht hij inruilen voor een flesje slappe wijn en een stadsautootje.

Met nieuwe vriendin in Thailand

Yvonne Coldeweijer postte een video waarop de nieuwe vriendin van Lil Kleine te zien is. Volgens de roddelkoningin heet zij Robin Singels en lijkt ze verdomd veel op ex-vriendin Jamie. Toen het bericht online kwam werden er hilarische opmerkingen geplaatst. Dat de kleine rapper nu in een piepkleine auto rijdt in plaats van een Range Rover is uiteraard genoeg voer om het internet mee omver te werpen.

Dus geen peperdure jachten met dure flessen drank en grote auto’s meer voor Lil Kleine, maar even een tripje terug naar de bodem. Hoogmoed komt voor de val, en dat is in het geval van de rapper een understatement. Nu rolt de gevallen artiest met een klein uitlaatje tussen zijn benen door de straten van Amsterdam. Laten we hopen dat het financiële gat in zijn portemonnee hem laat beseffen dat arrogantie altijd met een hoge prijs wordt betaald.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.