Yvonne coldeweijer
Saved Read later
Share

Dit is roddelkoningin Yvonne Coldeweijer

Vandaag stonden zangeres Samantha Steenwijk en roddelkoningin Yvonne Coldeweijer tegenover elkaar in de rechtbank. Steenwijk is piswoest omdat Coldeweijer beweerde dat de zangeres gevaarlijke dieetpillen gebruikt. De zangeres eist een rectificatie én 5000 euro van de roddelvlogger. Maar wie is Yvonne Coldeweijer eigenlijk? wij zochten het voor jullie uit.

Yvonne Coldeweijer is roddelkoningin en zangeres

De 35 jarige Yvonne Coldeweijer is geboren in Tilburg en studeerde psychologie aan de Universiteit van die stad, maar stopte daar om te gaan studeren aan de Fonty Academie voor Drama. Ze heeft deze studie niet afgemaakt, maar koos in 2009 voor de schijnwerpers. Ze deed mee aan de talentenjacht K2 zoekt K3, waar ze net de lifeshows niet wist te halen.

In 2010 ging Coldeweijer aan de slag bij Telekids, waar ze onder haar alter-ego Keet! het gezicht werd van het programma, dat toen op RTL8 werd uitgezonden. Maar drie jaar later vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloot om de musicalwereld in te duiken, en niet zonder succes! Ze verving Chantal janzen in de musical Wicked en vertolkte de rol van Ariël in The Little Mermaid.

Yvonne Coldeweijer op social-media

Haar grote succes kwam echter uit onverwachte hoek. In 2015 startte Yvonne een YouTube-kanaal met de naam Life of Yvonne, waarin ze meerdere keren per week video’s plaatste waarin ze onder meer tips over beauty en lifestyle gaf. Ze combineerde dit met haar Instagram account, en dat werd een succes. In 2019 had haar Instagram-account 407K volgers, en haar YouTube-account 147K volgers.

In 2020 veranderde Yvonne van koers. Ze begon steeds meer roddels over BN’ers te verspreiden en dat liep als een trein bij haar volgers. Yvonne noemt het ‘juice’. Inmiddels is ze een echte roddelkoningin en kent en vreest heel bekend Nederland haar. Nu heeft ze dus een rechtszaak aan haar strakke broek. Ze zei vandaag in de rechtbank; “Zij is een BN’er, daar wordt nu eenmaal over geroddeld, big deal”. We kunnen met recht vaststellen dat Yvonne Coldeweijer inmiddels zelf ook haar status als bekende Nederlander heeft weten te bewerkstelligen.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

901

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.