Kim Beumer
Saved Read later
Deel dit bericht

Kim Beumer, de advocate van Jamie Vaes, deelt prachtige foto’s op Instagram

We weten inmiddels allemaal dat het over en uit is tussen de ondermaatse rapper Lil Kleine en de dappere Jamie Vaes. Het management van Kleine heeft Jamie van de website gegooid en zij heeft op haar beurt een advocate ingeschakeld. Maar zij is niet de minste! Advocate Kim Beumer heeft nog meer grote pluspunten naast de kennis van het wetboek. Wij wilden weten wie dit is, dus namen we graag een kijkje.

Kim Beumer is de advocate van Jamie Vaes

Als we een kijkje nemen op de website van haar advocatenkantoor dan omschrijft ze zichzelf als ‘vurig, gedreven en expressief’. Wij bleven vooral hangen bij het vurige gedeelte, want ze is een schoonheid die ons ook wel mag vertegenwoordigen. Ze zegt dat ze dol is op het juridische spel. Wij houden ook wel van een spelletje en een diepgravend onderzoek, dus doken we in de het doolhof van het wereldwijde web, op zoek naar de achtergrond van deze aantrekkelijke jurist.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Volgens een interview in Quote wilde Kim al vanaf haar 12de advocate worden. Ze studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waarna de blondine bij een middelgroot advocatenkantoor ging werken. Ze bleek een natuurtalent en besloot al snel om haar eigen kantoor op te zetten. Dankzij een lening lukte dat, die ze door haar succes al snel af wist te betalen.

Kim Beumer vertegenwoordigt Jamie Vaes tijdens echtscheiding

Inmiddels is ze gespecialiseerd in echtscheidingen en vertegenwoordigt ze Jamie Vaes. Dit in een goede zet voor haar glansrijke carrière. De mooie jurist vertelt in het interview met Quote dat ze inmiddels miljonair is, maar zegt er ook bij dat het haar niet aan is komen waaien. Ze heeft tijdens haar eigen echtscheiding mindere tijden gekend, en heeft sinds het oprichten van haar kantoor, 16 jaar geleden, keihard moeten werken om haar miljonairs status te kunnen bereiken.

Donderdag 7 april was Kim samen met Jamie te zien in het tv-programma Khalid & Sophie, waar ze Jamie ondersteunde bij het vertellen van haar verhaal over de mishandelingen waar Lil Kleine van wordt verdacht. Maar de ogen waren niet alleen op Jamie gericht, Kim Beumer zag eruit alsof ze rechtstreeks uit een exclusieve club kwam lopen. Wij willen dus meer van deze veelzijdige en aantrekkelijke advocate zien, dus namen we een kijkje op haar Instagram-account.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Kim Beumer plaatst beeldschone foto’s op Instagram

We konden onze ogen niet geloven toen we een kijkje namen op de Instagram-account van de blonde advocate. We zagen geen saaie toga’s en stapels dossiers, maar een vurige en prachtige verschijning! Wij konden het niet laten om een aantal foto’s van haar te selecteren en te delen met jullie, onze trouwe volgers. Dus mannen; onthoud goed, dat als jullie willen scheiden, er een bloedmooie advocate is die jullie graag een handje willen helpen. Hieronder haar beeldschone foto’s.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.