JJ Footwear: de specialist in laarzen met brede schacht 11
Saved Read later
Share

JJ Footwear: de specialist in laarzen met brede schacht

Het vinden van een mooie set dameslaarzen voor brede of smalle kuiten is niet eenvoudig. JJ Footwear biedt daarom dé oplossing voor jou. Omdat wij weten hoe moeilijk deze zoektocht kan zijn hebben wij op onze website een ruim aanbod modieuze dames laarzen van hoge kwaliteit met brede en smalle schacht. Daarnaast verkopen we ook enkellaarsjes, pumps en damessneakers voor brede voeten.

Unieke pasvorm: geschikt voor elke vrouw

Het grootste voordeel van JJ Footwear is dat we confectiematen hebben ontwikkeld voor laarzen, schoenen en enkellaarsjes. Hierdoor lossen we een groot aantal problemen op die vrouwen ondervinden tijdens het aanschaffen van schoenen en laarzen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld laarzen met een brede schacht. Deze laarzen zijn zo ontwikkeld dat zelfs vrouwen met brede kuiten stijlvolle laarzen kunnen dragen. Ons unieke systeem neemt vier cruciale meetpunten mee in het uiteindelijke ontwerp, namelijk: instap wijdte, voorvoet omvang, enkelomvang en kuitwijdte. Hierdoor hebben wij het meest comfortabele en perfect passende aanbod van laarzen in alle soorten en maten.

Bekijk ook:
Tijdloos design met Zwitserse precisie: de ANOMALY Evolution Edition 2

JJ Footwear: de specialist in laarzen met brede schacht 14

Ruim aanbod in onze shop

Bij JJ Footwear hebben we een ruim assortiment aan schoenen, laarzen en enkellaarsjes. Onze meest bekende modellen zijn natuurlijk de brede schacht laarzen. Binnen ons assortiment hebben we dan ook laarzen met een brede schacht voor elk moment. Zo zijn ze te verkrijgen in verschillende kleuren, modellen en stoffen. Zo maken we shoppen voor vrouwen met brede kuiten weer een stuk leuker en makkelijker.

Naast brede schacht laarzen hebben we ook tal van andere soorten schoenmode. Wat dacht je van ons ruime aanbod aan brede enkellaarsjes? Ook deze laarsjes zijn er uiteraard voor vrouwen met brede voeten. Wij houden bij het ontwerpen van deze laarsjes rekening met de voorvoet omtrek en de dikte van de enkel. Zo kan iedere vrouw stralen met een hip paar enkellaarsjes. Onze enkellaarsjes zijn daarnaast te vinden in allerlei trendy ontwerpen, variërend van hak, kleur, vorm en print. Zo blijf je met onze enkellaarsjes ook nog eens up to date!

Bekijk ook:
Maak kennis met Temu: beter dan Aliexpress?

JJ Footwear: de specialist in laarzen met brede schacht 15

403

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.