lil kleine
Saved Read later
Share

Lil Kleine verlaat lachend de gevangenis en is weer op vrije voetjes

Lil kleine is weer op vrije voeten. De rechter besloot om zijn voorlopige hechtenis op te heffen. Vandaag mocht hij zijn vuilniszak met gucci kleding meenemen en de gevangenis uitlopen. Dit deed hij breeduit lachend. Vreemd, want hij heeft niet veel om vrolijk van te worden.

Lil kleine is uit de gevangenis, maar nog niet vrij

Zijn relatie is kapot, zijn carrière staat op een afgrond en er hangt hem een rechtszaak boven het hoofd. Toch presteert L*l Kleine het om lachend de poort van de gevangenis uit te lopen, al denken wij dat die lach hoort bij de rest van de maskers die hij draagt. Het is triest dat je door de media wordt opgewacht als je net uit de bajes komt omdat je zo stoer was om je vrouw te mishandelen.

Maar vrij is de ondermaatse rapper absoluut nog niet. Hij mag niet meer in de buurt van zijn ex Jamie Vaes komen, hij moet een behandeling ondergaan en is ook niet meer welkom in de buurt. Er zitten dus nogal wat beperkingen aan zijn vrijheid, maar dat zal deze stampkabouter een worst wezen. Jamie Vaes heeft al besloten om te vertrekken, die heeft er geen zin meer in, en gelijk heeft ze. Op beelden van shownieuws is te zien hoe hij de gevangenis uitloopt. In Amsterdamse Jordaan hebben ze ook pruimtabak van hem. Bekijk hieronder een aantal reacties.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Lil Kleine heeft niets meer

De rapper, die meer waarde hecht aan zijn merkkleding dan aan zijn vriendin blijft achter met niets anders dan, inderdaad, zijn merkkleding. Volgens de omhooggevallen rapper maakt geld gelukkig, dus dan moet hij dat maar gaan knuffelen, want naast zijn ex-vriendin wordt hij niet meer wakker. Kleine is al een keer eerder gearresteerd op verdenking van het mishandelen van Jamie, dat was op Ibiza.

Zij besloot toen om geen aangifte te doen van het incident. De vraag is uiteraard hoeveel ‘incidenten’ er nodig zijn om iets als een structureel probleem te gaan zien. Naar alle waarschijnlijkheid is ze nu echt klaar met de driftbuien van dit mannetje. Misschien dat hij beter eerst zijn verleden kan gaan verwerken voordat hij zijn toekomst gaat vergooien. Ook op socia media zijn de reacties niet van de lucht. Succes met je vrijheid Jorik!

https://twitter.com/kielestein/status/1503417192414646281

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

923

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.