Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski is weer vrijgezel! (en dat levert heerlijke beelden op)

0 Shares

Heb je altijd al een oogje (of drie) gehad op de beeldschone actrice Emily Ratajkowski? Dan kun je nu achteraan in de rij met miljoenen mannen en vrouwen staan, want de brunette is weer single! Goed nieuws voor ons dus, maar helaas voor Emily ligt ze nu in scheiding. Wij zijn er om haar te troosten, en dat levert mooie plaatjes op.

Model en actrice

Emily Ratajkowski is niet alleen een hele goede actrice, maar het is ook nog eens een bloedheet model waar wij het allemaal warm van krijgen. Ze wist door te breken toen ze optrad in de videoclip van Blurred Lines van zanger Robin Thicke. In de videoclip danst ze uitdagend om de zanger heen, maar hij kon destijds haar hart niet veroveren, al heeft hij dat volgens haar ongenoegen wel geprobeerd.

Ze brak wereldwijd door als model, en doorloopt tot op de dag van vandaag een uiterst succesvolle carrière als model. Emily kan ook een aardig potje acteren. Zo was ze te zien in de films Gone Girl en Entourage. We zien de mooie brunette dus regelmatig op de televisie en op billboards verschijnen, en dat vinden we totaal niet erg. Ze was echter vanaf 2018 nog onbereikbaarder als dat ze nu is.

Bekijk ook:
(Video) Gaby Blaaser koelt af onder douche in doorzichtige bikini

Emily Ratajkowski is de mooiste vrijgezel op Instagram

Emily trouwde in 2018 namelijk met acteur Sebastian Bear-Mclard, the lucky bastard. Ze kregen zelfs een kind samen. De twee waren destijds smoorverliefd, en stapten in een duur huwelijksbootje toen ze elkaar net een paar weken kenden. Maar dat bootje is nu gezonken, want Emily zelf liet het op de klippen lopen. Zij trok de stekker uit hun huwelijk, waarom ze dat heeft gedaan is niet duidelijk.

Belangrijker is dat Emily Ratajkowski weer op de vrijgezelle markt te vinden is! Wij snappen het uiteraard als jullie een enkeltje Californië willen pakken om daar voor haar voeten te gaan liggen, maar ze wil zich eerst richten op haar zoon. Jullie moeten dus nog even geduld hebben. Tot die tijd hebben we een reeks heerlijke foto’s in de aanbieding waar jullie jezelf helemaal op uit kunnen leven. Enjoy.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

299
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.