Eminem
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo ziet de dochter van rapper Eminem er nu uit

Eminem is een raplegende die al decennia meedraait aan de top van de wereldwijde hiphop scene. In sommige nummers heeft hij het over Hailie, de dochter die hij samen met Kim Scott heeft. Halie is nu 26 jaar en ziet er adembenemend uit. Eminem heeft duidelijk zijn best gedaan om een pareltje op de wereld te zetten. Wij namen even een kijkje bij de dochter van misschien wel de beste rapper ooit.

Dochter van Eminem

De dochter van Marshall Mathers (de echte naam van Eminem) heet voluit Hailie Jade Scott. Ze draagt de achternaam van haar moeder omdat ze bij haar is opgegroeid toen Kim en Marshall uit elkaar waren. De twee hebben al sinds hun jeugd een haat/liefde verhouding. Eminem heeft zijn ex-vriendin al vaker in zijn nummers genoemd, en dat ging er niet zachtzinnig aan toe.

Tegenwoordig is de relatie tussen de twee kemphanen in rustiger vaarwater gekomen, en is Halie opgegroeid tot een zelfstandige vrouw die er verdomd goed uitziet. Ze verdient haar geld als influencer op social-media en is het gezicht van verschillende merken. Ook haar populaire podcast ‘Just a little shady‘ loopt als een trein. om geld hoeft ze zich niet druk te maken, papa Eminem is goed voor 230 miljoen dollar. Marshall is goede vrienden met acteur Johnny Depp, die zelf ook honderden miljoenen bezit.

Bekijk ook:
Dit bizarre bedrag is de inhoud van een Emmy Awards goodiebag waard

Hailie Jade ziet er oogverblindend uit

We hebben de dochter van de rapper eerder voorbij zien komen in zijn videoclips. In het nummer ‘mockingbird' was ze als klein meisje te zien. Naarmate ze ouder werd heeft hij haar buiten de schijnwerpers gehouden zodat ze zonder problemen kon werken aan haar studie. Zo heeft hij haar diploma uitreiking op school vanuit een andere ruimte bekeken om te voorkomen dat alle aandacht naar hem zou gaan.

Inmiddels is Hailie Jade een 26 jarige dame die er oogverblindend uitziet. De blondine weet wat ze wilt in het leven, en wil dat onafhankelijk van haar vader bereiken, al zal dat niet makkelijk worden. Als dochter van een wereldberoemde raplegende is het niet makkelijk om in anonimiteit te leven. Wij schenken in ieder geval wat extra aandacht aan deze mooie verschijning. Check hieronder haar foto's.

hailie dochter eminem

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.