in

Wordt Kanye West de nieuwe president van de VS in 2020?

Sommigen denken dat er een complot achter zit

kanye west president 2020
miromiro/123rf.com

Eind dit jaar zijn er verkiezingen in de Verenigde Staten. Het lijkt erop dat Kanye West ook de nieuwe president van de VS wilt worden. Op Twitter laat hij weten dat hij een gooi doet naar het presidentschap.

Kanye West president van de VS 2020

Kanye West heeft al eerder laten weten dat hij een grote supporter is van Donald Trump. Samen met Kim Kardashian, zijn vrouw, is hij al meerdere keren in gesprek geweest met Donald Trump over de verbetering van gevangenen. Toen er aan Donald Trump gevraagd werd of Kanye West een toekomstige presidentiële kandidaat kon zijn reageerde hij: “Dat is zomaar mogelijk.”

Onduidelijk

Toch is er nog veel onduidelijkheid over het bericht. Over vier maanden beginnen de verkiezingen al, hij is er dus aardig laat bij. Tevens is het ook niet duidelijk of hij al het papierwerk heeft ingevuld om alsnog op de stembiljetten te verschijnen. Eerder heeft Kanye West ook laten weten dat hij pas in 2024 mee zou willen doen aan de verkiezingen.

Bekijk ook:
Donald Trump en Melania positief getest op corona

Elon Musk

Kanye West kan in ieder geval rekenen op één stem, namelijk die van Elon Musk. Veel mensen denken echter dat de gooi naar het presidentschap van Kanye een complot is. Zij denken dat er hiermee geprobeerd wordt om minder stemmen voor Biden te hebben, waardoor Donald Trump nog een keer president zou kunnen worden. Wat er nu allemaal precies aan de hand is zullen we nog maar moeten afwachten.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.