in ,

Kim Kardashian en Kanye West dreigen met schadeclaim tegen ex-bodyguard

De schadeclaim zou minimaal 10 miljoen dollar zijn

Het is vrij bekend dat de Kardashians flinke eisen stellen als het om hun leefstijl en privacy gaat. Een voormalig bodyguard zou dat moeten weten, maar er wordt nu toch gedreigd met een schadeclaim. De ex-bodyguard zou volgens de Kardashians schuldig zijn aan contractbreuk.

Kardashian dreigt met schadeclaim

Het gaat om voormalig bodyguard Steve Stanulis. Kim en Kanye zouden hem een brief hebben gestuurd waarin zij beweren dat de bodyguard in mei “onjuiste en lasterlijke” uitspraken zou hebben gedaan. Stanulis had met Hollywood Raw Podcast gesproken over de “belachelijke regels” van het stel. Zo beweerde hij dat hij altijd tien passen achter de rapper moest lopen.
Kim Kardashian haalt in de brief aan dat de bodyguard in februari van 2016 een contract heeft ondertekent. In dit contract zou onder andere staan dat hij geen persoonlijke en zakelijke informatie naar buiten mag brengen. Als hij nogmaals over het echtpaar zou spreken dan zou hij een rechtszaak en schadeclaim tegemoet zien.

Bekijk ook:
Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden

Reactie Steve Stanulis

De bodyguard laat via zijn publicist weten dat hij geen sprake van contractbreuk ziet. Alles wat hij in de podcast had verteld zou al bekend zijn geweest. Het is niet de eerste keer dat de bodyguard een dreiging krijgt over een schadeclaim. In 2016 dreigde Kim Kardashian en Kanye west met een schadeclaim van 30 miljoen dollar. Hij zou toen drie keer eerder uitspraken hebben gedaan over het echtpaar. Een van deze uitspraken was dat zijn ontslag het gevolg was van een jaloerse Kanye gezien de Stanulis nog wel eens met Kardashian zou flirten.

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Badderen in terracotta stijl

Dit zijn de 5 meest kwaadaardige mannen