Kim Kardashian en Kanye West dreigen met schadeclaim tegen ex-bodyguard 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Kim Kardashian en Kanye West dreigen met schadeclaim tegen ex-bodyguard

Het is vrij bekend dat de Kardashians flinke eisen stellen als het om hun leefstijl en privacy gaat. Een voormalig bodyguard zou dat moeten weten, maar er wordt nu toch gedreigd met een schadeclaim. De ex-bodyguard zou volgens de Kardashians schuldig zijn aan contractbreuk.

Kardashian dreigt met schadeclaim

Het gaat om voormalig bodyguard Steve Stanulis. Kim en Kanye zouden hem een brief hebben gestuurd waarin zij beweren dat de bodyguard in mei “onjuiste en lasterlijke” uitspraken zou hebben gedaan. Stanulis had met Hollywood Raw Podcast gesproken over de “belachelijke regels” van het stel. Zo beweerde hij dat hij altijd tien passen achter de rapper moest lopen.
Kim Kardashian haalt in de brief aan dat de bodyguard in februari van 2016 een contract heeft ondertekent. In dit contract zou onder andere staan dat hij geen persoonlijke en zakelijke informatie naar buiten mag brengen. Als hij nogmaals over het echtpaar zou spreken dan zou hij een rechtszaak en schadeclaim tegemoet zien.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

Reactie Steve Stanulis

De bodyguard laat via zijn publicist weten dat hij geen sprake van contractbreuk ziet. Alles wat hij in de podcast had verteld zou al bekend zijn geweest. Het is niet de eerste keer dat de bodyguard een dreiging krijgt over een schadeclaim. In 2016 dreigde Kim Kardashian en Kanye west met een schadeclaim van 30 miljoen dollar. Hij zou toen drie keer eerder uitspraken hebben gedaan over het echtpaar. Een van deze uitspraken was dat zijn ontslag het gevolg was van een jaloerse Kanye gezien de Stanulis nog wel eens met Kardashian zou flirten.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.