Donald Trump Twitter
© Mykhaylo Palinchak /123RF.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Twitter plaatst disclaimer bij tweets Donald Trump over misleidende informatie

Twitter heeft een drastische stap genomen bij de tweets van Donald Trump, ze hebben namelijk een disclaimer geplaatst. Volgens Twitter zou de President van de Verenigde Staten misleidende informatie delen.

Donald Trump Twitter

Het is algemeen bekend dat de huidige president het social media platform gebruikt om zijn mening te uiten. Volgens Trump geeft stemmen per post aanleiding tot stemfraude en valse verkiezingsuitslagen. Hij heeft hiervoor geen argumenten benoemd. Twitter heeft een disclaimer geplaatst met een link waarop factcheckers van Twitter informatie hebben verzameld over de mogelijkheden om per brief te stemmen. Op deze pagina staan vooral feiten die de beweringen van Trump tegenspreken.

Donald Trump reactie

Uiteraard is de president het hier niet mee eens, en dat heeft hij ook laten weten. Volgens hem is het ondermijning van vrijheid van meningsuiting “En de president, zal dat niet toelaten!”. Het is voor het eerst dat de tweets van Donald Trump gemarkeerd worden.

 

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.