Bizarre Tinderdates
Saved Read later
Deel dit bericht

5 bizarre Tinder dates

Iedereen die gebruik maakt van Tinder is op zoek naar een mooie vriendschap, een serieuze relatie of een ‘friend with benefit’. Met de Tinder-app heb je binnen no-time een leuke date gescoord, misschien zit de liefde van je leven er wel tussen! Maar er zitten ook duistere types op deze dating app. Types die je in het donker niet tegen wil komen, en in het licht waarschijnlijk ook niet. Maar wat als je daar pas achter komt als je met zo’n figuur in de auto zit? Of bij diegene thuis bent? Hieronder 5 bizarre Tinder dates.

Georgia Cronin

Dit meisje had een date met een man die ze op Tinder had leren kennen. Toen hij met haar had afgesproken leek het haar opzich een leuke man, alleen voelde ze zich na het drinken van een kop koffie niet lekker en vroeg aan de man of hij haar naar huis wilde brengen. Nadat hij haar thuis had gebracht vertrok hij en ging Georgia naar bed, misselijk.

Toen ze in het midden van de nacht wakker werd van gestommel belde ze de politie, die de deur openbrak en een man in haar woonkamer arresteerde. Het bleek haar Tinder-date te zijn.

Hij was bezig om de vloer en meubels in plastic te verpakken en er lag een zwaard en bijl op de grond. Hij was binnengekomen door haar sleutelbos mee te nemen toen hij vertrok nadat hij haar had afgezet.

er lag een zwaard en bijl op de grond

Kriekslut

Een dame die zich Kriekslut noemt op social-media kwam met een bizar bericht dat ze had ontvangen op Tinder. Ze had wel vaker dates met rare types gehad, maar wist deze altijd op creatieve wijze te dumpen. Nadat ze de zoveelste mismatch had gehad besloot ze om het voorlopig alleen bij chatten te houden en niet zo snel meer af te spreken. T

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

oen kreeg ze een bericht van een Tinder gebruiker die zich op nog geen kilometer afstand van haar huis bevond. Hij stuurde haar het volgende bericht; ‘Ik heb een mes en een penis, en één van hen gaat bij jou naar binnen vanavond’.

Gevaarlijke Tinder dates

Gloria

Dit verhaal las ik in een Glossy. Deze Gloria kwam uit de Amerikaanse staat Florida en had een Tinder date met een 28 jarige man uit haar omgeving. Nadat ze een paar keer hadden afgesproken bleven ze bij elkaar slapen, waarbij ze iedere keer seks hadden. Op een ochtend lag zijn mobiele telefoon op het nachtkastje en besloot ze om stiekem te kijken wat er in zijn telefoon stond.

Ze schrok zich kapot toen ze naaktfoto’s van andere vrouwen zag, samen met een tabel waarop datums stonden vermeld, ook haar foto zat ertussen, genomen terwijl ze sliep. Uiteindelijk bleek dat hij zoveel meisjes een geslachtsziekte wilde geven en hield daar een dagboek van bij. Ze heeft zich laten behandelen en alle contact verbroken.

bleek dat hij zoveel meisjes een geslachtsziekte wilde geven

Grace Millane

Voor sommige mensen loopt een Tinder date dramatisch af. Grace Millane ontmoette haar moordenaar op de dating app. Deze Britse miljonairsdochter was aan het backpacken in Nieuw-Zeeland toen ze besloot om een man te ontmoeten via Tinder.

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

Toen ze maar niet reageerde op de vele telefoontjes en sms’jes van haar familie besloot de plaatselijke politie om een zoektocht in te zetten. Een week na haar laatste levensteken werd ze dood gevonden. Haar armen, benen en borsten zaten onder de blauwe plekken, ze was gewurgd. Er zit een 27 jarige man vast voor de moord.

Warienna Wright

Ook Warienna Wright overleefde haar Tinder date niet. Gable Tostee, haar date, ontmoette haar in een resort in Australië. Na een avond drinken en seks kregen ze ruzie, waarna Gable haar opsloot op het balkon van het appartement.

Nadat ze talloze keren had geprobeerd om de balkondeur te openen was ze het zat. Ze besloot om naar een ander balkon te klimmen om hulp te zoeken, maar de beschonken Warienna verstapte zich en viel 14 verdiepingen naar beneden. Na een rechtszaak is Gable vrijgesproken van doodslag.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.