Top 10 populairste YouTube kanalen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 populairste YouTube kanalen

Wat zijn de populairste YouTube kanalen? In dit artikel geven we een overzicht van de 10 populairste YouTube kanalen met de meeste volgers! Kijk jij wel eens naar video's van deze populaire YouTube kanalen?

10. Canal KondZilla

Canal KondZilla ken je waarschijnlijk niet, en dat komt omdat dit kanaal zich vooral focust op de Zuid-Amerikaanse markt. Het muziekkanaal van de Braziliaanse KondZilla is daar enorm populair en heeft meer dan 63,5 miljoen volgers. Canal KondZilla staat daarmee op de tiende plek in de top 10 populairste YouTube kanalen.

9. Zee Music Company

Van Zee Music Company heb je wellicht ook nog nooit gehoord, want dit muziekkanaal focust zich vooral op de Indiase markt. Zee Music Company weet veel mensen te boeien en heeft in totaal iets minder dan 70 miljoen volgers. Dat zijn er behoorlijk wat, en daarmee staat het kanaal op de negende plek.

8. Like Nastya

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar een zeven jarig meisje is in het bezit van een van de aller populairste YouTube kanalen van dit moment. Like Nastya, een Russisch kanaal voor kinderen, heeft net iets minder dan 71 miljoen volgers en pakt daarmee de achtste plek in deze top 10. Wat had jij bereikt toen je zeven jaar oud was?

7. 5-Minute Crafts

Op het kanaal van 5-Minute Crafts zijn filmpjes te zien met tips en “hacks” waarmee je leven makkelijker moet worden. Goed advies wordt altijd gewaardeerd, en dat format leverde in rap tempo heel wat volgers op. 5-Minute Crafts is een van de snelst groeiende YouTube-kanalen en heeft tot op het heden ruim 71 miljoen volgers. De groei van het kanaal lijkt echter te stagneren. Dat komt waarschijnlijk door de negatieve kritiek op hun video's die slechte tips en onjuiste informatie zouden delen. Dat is natuurlijk niet handig, maar vooralopig staat 5-Minute Crafts nog wel op de zevende plek in de top 10 populairste YouTube kanalen.

6. WWE

Als je fan bent van de WWE (World Wrestling Entertainment) dan ken je dit kanaal vast wel. Wereldwijd kijken er enorm veel mensen naar het worstelen, en dat is zeker te zien aan het volgersaantal van het kanaal. Het YouTube account van de WWE heeft maar liefst 74 miljoen volgers en pakt daarmee de zesde plek in deze top 10.

Bekijk ook:
Top 10 populairste YouTube video's aller tijden

5. Kids Diana Show

Nastya is niet het enige kind met een enorm populair YouTube kanaal. Ook de Oekraïense Diana is erg geliefd op YouTube. Meer dan 75 miljoen volgers volgen de Kids Diana Show, en daarmee staat het kanaal op de vijfde plek in deze top 10 populairste YouTube kanalen. Dan heb je als kind misschien weinig privacy, maar ongetwijfeld wel een flinke portemonnee.

4. Set India

Indiase kanalen doen het goed op YouTube, dat bewijst ook Set India maar weer. Set India is een betaalde televisiezender en zendt een aantal van de populairste televisieprogramma's van het land uit. Die populariteit uit zich ook op hun YouTube kanaal, dat inmiddels bijna 98 miljoen volgers telt. Set India is daarmee verrassend genoeg niet het populairste YouTube kanaal van India, maar het pakt daarmee wel de vierde plek in deze top 10.

3. Cocomelon – Nursery Rhymes

YouTube kanalen die zich op kinderen richten, kunnen dus erg succesvol zijn. En Cocomelon – Nursery Rhymes is het succesvolste van allemaal. Op dit kanaal zijn allerlei kinderliedjes te vinden met speelse 3D animaties. Ideaal als je je kind op een makkelijke manier wil vermaken, dus het is op zich niet zo gek dat dit kanaal zou populair is. Cocomelon – Nursery Rhymes heeft in totaal ruim 106 miljoen volgers en staat daarmee op de derde plek in deze top 10 populairste YouTube kanalen.

2. PewDiePie

Lang was PewDiePie het aller populairste YouTube kanaal met de meeste volgers, maar sinds kort is dat veranderd. Tussen 2013 en 2019 stond PewDiePie bijna altijd bovenaan de top met de meeste volgers en was PewDiePie tevens het kanaal dat allerlei YouTube records brak. Tegenwoordig heeft PewDiePie 109 miljoen volgers, maar dat is slechts genoeg voor een tweede plek in deze top 10.

1. T-Series

Het aller populairste kanaal op YouTube is T-Series. Dit is een Indiaas muziekanaal en heeft sinds vorig jaar deze titel te pakken. Lang gingen PewDiePie en T-Series nek aan nek wat betreft het aantal volgers, maar inmiddels is geen sprake meer van een strijd. Het Indiase kanaal heeft momenteel maar liefst 175 miljoen volgers, en daarmee is er geen twijfel mogelijk over wat het aller populairste kanaal op YouTube is.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.