snapchat danslessen

Snapchat gaat dansles geven

0 Shares

Voor wie nog geen hobby gevonden had tijdens de nieuwe lockdown: Snapchat gaat danslessen geven. De danslessen worden gehost door Michael Le en Dytto. De serie krijgt de naam ‘Move It!’ Het is de bedoeling dat er in eerste instantie 10 lessen zullen komen. De danslessen maken onderdeel uit van Snap Originals.

Snapchat dansles

Volgens een woordvoerder van Snap Originals is Snap een uniek bedrijf die media en technologie op de beste manier kan samenvoegen. Ze hebben één jaar gewerkt aan het idee van Move It, met meerdere teams om verhaal, talent en technologie op een unieke manier samen te brengen. In elke aflevering zullen de gebruikers samen met Le en Dytto door AR danslessen genomen worden. De bewegingen zullen zowel verbaal als fysiek uitgelegd worden. In het begin oefen je zonder al te veel effecten. Wanneer je denkt het dansje helemaal onder de knie te hebben kun je AR effecten toe laten voegen zoals bliksemschichten die van je handen afschieten, vlinders, vuurwerk en meer.

Wat heb je nodig?

Allereerst heb je natuurlijk een smartphone nodig waar je de app op kunt installeren. Daarnaast heb je ook bepaalde ‘Lenzen’ nodig. Je krijgt per dag zeven gratis Lenzen. Daarnaast kun je ook nog 30 Lenzen per dag kopen voor $0.99 per stuk. Let op, Lenzen zijn anders dan filters. Bij de release van de danslessen zullen ook 30 nieuwe Lenzen beschikbaar zijn, speciaal voor de danslessen.

Kun je er geld mee verdienen?

Het zou natuurlijk niet populair worden als influencers er geen geld mee kunnen verdienen. Na het opnemen van een dans kun je deze delen in de Spotlight. Dit werkt hetzelfde als een Story, maar is openbaar. Des te meer kijkers een post heeft, des te hoger het in de ladder zal klimmen. De video’s die de meeste kijkers hebben binnen 24 uur zullen meer dan 1 miljoen dollar in prijzengeld krijgen. Hiermee zou het een goede concurrent van TikTok kunnen worden voor influencers die al bekend zijn.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

41
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.