in

TikTok krijgt concurrentie van Instagram

De app heet ‘Reels’

tiktok concurrent reels

Op dit moment is TikTok een van de meest populaire platformen om filmpjes te maken en delen, maar dat zou zomaar eens kunnen veranderen binnenkort. Instagram heeft Reels gelanceerd in Nederland. Dit is een zelfde soort applicatie als TikTok waar ook filmpjes op gemaakt en gedeeld kunnen worden.

TikTok VS Instagram

De gebruiker kan bij Reels zelf kiezen met wie hij de filmpjes wilt delen: een groepje vrienden of het grote publiek. De filmpjes kunnen tot 15 seconden duren en hebben ook de mogelijkheid om viraal te gaan. Met slechts een paar klikken is de video al gemaakt. Ook kun je er muziek aan toevoegen en speciale effecten. In principe is het kwa werking dus hetzelfde als TikTok.

Reels

De applicatie is op dit moment beschikbaar in meer dan vijftig landen op Android en iOS. De verwachting is dat er door deze app nieuwe influencers zullen verschijnen op Instagram. Het verschil met TikTok is dan ook de grote gemeenschap die Instagram al heeft opgebouwd.

Bekijk ook:
Deze 10 sterren hebben de meeste volgers op Instagram

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top 10 duurste voetbaltransfers ooit

Jongeren vinden moeilijk de weg naar jeugdhulp