tiktok concurrent reels
Saved Read later
Deel dit bericht

TikTok krijgt concurrentie van Instagram

Op dit moment is TikTok een van de meest populaire platformen om filmpjes te maken en delen, maar dat zou zomaar eens kunnen veranderen binnenkort. Instagram heeft Reels gelanceerd in Nederland. Dit is een zelfde soort applicatie als TikTok waar ook filmpjes op gemaakt en gedeeld kunnen worden.

TikTok VS Instagram

De gebruiker kan bij Reels zelf kiezen met wie hij de filmpjes wilt delen: een groepje vrienden of het grote publiek. De filmpjes kunnen tot 15 seconden duren en hebben ook de mogelijkheid om viraal te gaan. Met slechts een paar klikken is de video al gemaakt. Ook kun je er muziek aan toevoegen en speciale effecten. In principe is het kwa werking dus hetzelfde als TikTok.

Reels

De applicatie is op dit moment beschikbaar in meer dan vijftig landen op Android en iOS. De verwachting is dat er door deze app nieuwe influencers zullen verschijnen op Instagram. Het verschil met TikTok is dan ook de grote gemeenschap die Instagram al heeft opgebouwd.

Bekijk ook:
Deze 10 sterren hebben de meeste volgers op Instagram

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.