sky christmas station michael buble

Sky Christmas Station geopend door Michael Bublé

0 Shares

Vanochtend is Sky Radio weer omgetoverd tot The Christmas Station, en iedereen weet wat dat betekent: Kerst is nu echt dichtbij! Om 09:00 werd The Christmas Station officieel geopend door Michael Bublé. Tevens werd hiermee ook de speciale VIP Kick-Off Week geopend. Verschillende BN’ers zullen deze week langskomen om hun favoriete kersthits te presenteren.

Sky Radio Christmas Station

Vanaf nu wordt er non-stop kerstmuziek gedraaid op Sky Radio. Michael Bublé heeft vanochtend het startschot mogen geven. De zanger staat bekend als de kerstman van Sky Radio en heeft zelf ook bekende eigen versies van kersthits zoals Jingle Bells, It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas en Frosty The Snowman. Uunco Cerfontaine, radiodirecteur van Sky Radio, is blij dat Michael Bublé het kerstseizoen weer heeft geopend. Volgens hem is kerst de mooiste tijd van het jaar, en is het gezien de huidige situatie belangrijker dan ooit om even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

Bekijk ook:
Zes nieuwe kersthits van 2020

Michael Bublé kerstmuziek

Michael Bublé heeft één kerstalbum uitgebracht tot nu toe, en het ziet ernaar uit dat het daarbij blijft. De zanger zou geen vervolg willen maken. Bublé wordt door zijn bekende kersthits vaak Mr Christmas genoemd. Zelf vindt hij het mooi dat mensen aan kerst denken als ze zijn naam horen. Hij wordt over de hele wereld gedraaid tijdens de kerstdagen. De zanger grapt dat hij misschien wel een paas- of halloweenalbum moet maken zodat hij de artiest wordt die alle feestdagen op zich neemt.

Hoewel hij geen kerstalbum meer wilt maken, heeft hij laatst wel een kerstliedje met Dolly Parton opgenomen. Het zou een van de hoogtepunten uit zijn carrière zijn. In de toekomst zou hij ook graag een kerstduet met Ed Sheeran willen opnemen. Ook heeft hij ooit zelf een kerstliedje geschreven. Naar zijn mening zou het geweldig zijn als Ariana Grande of Demi Lovato dat liedje zou zingen.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

237
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.