the last of us serie
Saved Read later
Deel dit bericht

The Last of Us game wordt TV serie op HBO

De populaire PlayStation-gamereeks The Last of Us krijgt een eigen televisieserie. Dat bevestigt een woordvoerder van de Amerikaanse betaalzender HBO. Het is nog niet bekend of de serie ook in Nederland te zien zal zijn. VodafoneZiggo is op dit moment de enige aanbieder met HBO in zijn pakketten.

The Last of Us serie

Neil Druckmann zal de serie gaan maken. Hij is de creative director en een schrijver van de videogames. Durckmann heeft nog geen hele serie gemaakt voor op de tv. Hij wordt bijgestaan door scenarioschrijver, regisseur en producent Craig Mazin. We kennen hem vooral van de Scary Movie films, maar ook van The Huntsman en Chernobyl. We kunnen er in ieder geval vanuit gaan dat de serie trouw zal blijven aan het spel.

Het is de bedoeling dat kijkers ook zonder het spelen van het spel interesse kunnen en zullen hebben. The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waarin een schimmel mensen heeft veranderd in een soort zombies. In de game moet Joel, de hoofdrolspeler, een jong meisje smokkelen.

Bekijk ook:
Casinobeveiliging, een must voor iedere bezoeker

The Last of Us Part II

Zoals we al eerder zeiden is dit spel enorm populair. Er is eerder dit jaar dan ook een vervolg verschenen. Ook dit spel kreeg weer zeer positieve reacties. Toch waren er ook mensen die dit vervolg slapper vonden dan het eerste verhaal omdat bepaalde keuzes personages uit het eerste verhaal compleet zouden veranderen. Ditmaal kroop je in de huid van het meisje dat Joel uit het eerste spel moest vervoeren. Het meisje, Ellie, gaat op een meedogenloze reis om wraak te nemen en moet leren om met haar verdriet om te gaan.

PlayStation games als serie

Het is niet de eerste game die omgezet wordt naar een film of serie. Op dit moment wordt er ook gesproken over een Assassins Creed film bij Netflix. Uiteraard zijn er ook films die omgezet worden naar games. Hoe deze veranderingen ontvangen worden ligt vooral aan de uitwerking. Zo zijn bijvoorbeeld de Dragon Ball Z games niet echt in de smaak gevallen tot Dragon Ball Z Kakarot eerder dit jaar uitgebracht werd. Het is natuurlijk ook altijd nog een kwestie van smaak.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.