in , ,

The Last of Us game wordt TV serie op HBO

De serie belooft trouw te blijven aan de game

the last of us serie

De populaire PlayStation-gamereeks The Last of Us krijgt een eigen televisieserie. Dat bevestigt een woordvoerder van de Amerikaanse betaalzender HBO. Het is nog niet bekend of de serie ook in Nederland te zien zal zijn. VodafoneZiggo is op dit moment de enige aanbieder met HBO in zijn pakketten.

The Last of Us serie

Neil Druckmann zal de serie gaan maken. Hij is de creative director en een schrijver van de videogames. Durckmann heeft nog geen hele serie gemaakt voor op de tv. Hij wordt bijgestaan door scenarioschrijver, regisseur en producent Craig Mazin. We kennen hem vooral van de Scary Movie films, maar ook van The Huntsman en Chernobyl. We kunnen er in ieder geval vanuit gaan dat de serie trouw zal blijven aan het spel.

Het is de bedoeling dat kijkers ook zonder het spelen van het spel interesse kunnen en zullen hebben. The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waarin een schimmel mensen heeft veranderd in een soort zombies. In de game moet Joel, de hoofdrolspeler, een jong meisje smokkelen.

Bekijk ook:
Top 10 trending PlayStation 5 games – Mei 2021

The Last of Us Part II

Zoals we al eerder zeiden is dit spel enorm populair. Er is eerder dit jaar dan ook een vervolg verschenen. Ook dit spel kreeg weer zeer positieve reacties. Toch waren er ook mensen die dit vervolg slapper vonden dan het eerste verhaal omdat bepaalde keuzes personages uit het eerste verhaal compleet zouden veranderen. Ditmaal kroop je in de huid van het meisje dat Joel uit het eerste spel moest vervoeren. Het meisje, Ellie, gaat op een meedogenloze reis om wraak te nemen en moet leren om met haar verdriet om te gaan.

PlayStation games als serie

Het is niet de eerste game die omgezet wordt naar een film of serie. Op dit moment wordt er ook gesproken over een Assassins Creed film bij Netflix. Uiteraard zijn er ook films die omgezet worden naar games. Hoe deze veranderingen ontvangen worden ligt vooral aan de uitwerking. Zo zijn bijvoorbeeld de Dragon Ball Z games niet echt in de smaak gevallen tot Dragon Ball Z Kakarot eerder dit jaar uitgebracht werd. Het is natuurlijk ook altijd nog een kwestie van smaak.

Bekijk ook:
Top 10 trending films en series op Netflix – Week 17

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Week 47 Nieuwsquiz

sky christmas station michael buble

Sky Christmas Station geopend door Michael Bublé