Zes nieuwe kersthits van 2020 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Zes nieuwe kersthits van 2020

In 2020 verlangden we al snel naar kerst. Zo snel dat Skyradio, The Christmas Station, al op 29 september, terwijl het buiten nog 20 graden was, haar extra radiostation de lucht in gooide. Talpa Network deed onderzoek naar de behoefte van kerstmuziek op de radio ten tijde van social distancing. Maar daar bleef het niet bij, er is ontzettend veel gedaan op het gebied van nieuwe muziek.

Nieuwe kersthits in 2020

Ook artiesten verlangden massaal naar de kerst. En dus werd er deze zomer, met 30+ graden, al flink getimmerd aan nieuwe kerstmuziek. Zowel door Nederlandse artiesten als artiesten uit het buitenland. We hebben de moeite even genomen om een aantal van de nieuwe kersthits, die soms echt heel fout zijn, even op een rijtje te zetten.

Snollebollekes – Beuk de ballen uit de boom

De formatie van Rob Kemps komt dit jaar met zijn eerste kersthit. En eerlijk is eerlijk, om even flink los te gaan is dit toch wel écht een kersthit. De ontzettend vrolijke muziek van Snollebollekes zorgt bij veel mensen gewoon simpelweg voor een lach op het gezicht. Nog niet gehoord? Luister hem dan gewoon!

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Miss Montreal – Angels in the Sky

Ook Miss Montreal lanceerde een nieuwe kersthit dit jaar. Angels in the Sky is echt een prachtig nummer voor de kerstdagen. In onderstaande video speelt ze het nummer voor het eerst live op de radio, nog voor deze te streamen is.

Mariah Carey – Oh Santa! (ft. Ariana Grande & Jennifer Hudson)

Mariah Carey vond dat het inmiddels wel weer tijd werd voor een nieuwe kersthit. Dus belde ze Ariana Grande en Jennifer Hudson om weer eens de studio in te duiken. De “All I want for Christmas is You”-zangeres verdient jaarlijks nog 450.000 dollar aan die ene hit. Maar dat is klaarblijkelijk nog niet genoeg

Emma Heesters – Als de eerste sneeuw valt

De allereerste Nederlandstalige kerstsingle van Emma Heesters is inmiddels ook gelanceerd. We verwachten dat we deze toch nog wel regelmatig gaan horen op de radio. Lekker nummertje toch?

 

Bear's Den – Christmas, Hopefully

Christmas, Hopefully is de nieuwe single van Bear's Den. Het nummer gaat over het doorbrengen van de feestdagen en de periode rond Kerst zonder je dierbaren. Een nummer dat troost moet bieden in deze moeilijke tijden. De Britse formatie slaat met dit nummer daadwerkelijk de spijker op z'n kop.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Pentatonix – Amazing Grace

Natuurlijk kan een lijst met “nieuwe” kersthits niet zonder Pentatonix. Deze 5-koppige formatie uit Amerika is gespecialiseerd in volledig a-capella zingen. Voor de nieuwste kerst-cd werd Amazing Grace weer uit de kast getrokken. Een genot voor het gehoor om te luisteren naar Pentatonix tijdens de kerstdagen.

Maar, wat is jouw favoriete nieuwe kersttrack? Staat ‘ie in onze lijst of heb je een ander? Laat het vooral weten in de reacties!

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.