Spannend kerstcadeau? Nederlandse mariniers uit de kleren!

0 Shares

Vanaf vrijdag 13 december kun je (weer) een heel lekker kerstcadeautje scoren. De eerste 3550 exemplaren hadden namelijk binnen 24 uur een nieuwe eigenaar. Gelukkig heeft onze Minister van Defensie er een aantal bij laten drukken. 

Het Nederlandse Korps Mariniers gaat schaamteloos uit de kleren in een strakke goede doelen kalender. Met quotes zoals “improvisatie kenmerkt de marinier” gecombineerd met een stel hele fijne plaatjes laten onze jongens massaal hun afgetrainde bovenlijven zien lichaam zien.

3 goede doelen waaronder jezelf

Met de aankoop van deze kalender steun je in feite drie goede doelen. Twee delen van de opbrengst worden namelijk verdeeld over het Qua Patet Orbis Semper Fidelis Fonds en de Dutch Marines Rowing Challenge. De eerste zet zich in voor ziekte en eenzaamheid onder oud mariniers. Het tweede goede doel zamelt geld in voor oud dienders in nood door middel van een roei challenge. Het derde goede doel? Wat dacht je van jezelf!

Ons lichaam is ons wapen

Ja, dat is duidelijk zo aan de fijne foto’s te zien. Hoewel de setting in sommige gevallen een klein beetje meer aan de fantasie tegemoet komt dan dat dit in werkelijkheid het geval is, zijn de lichamen van deze mannen toch echt puur natuur. Strakke en afgetraind torso’s, compleet met sleeves en sixpacks. De bearded god marinier die met zijn donkere ogen en minuscuul kleine handdoekje uit een stomende cabine komt wandelen heeft nu al onze voorkeur.

Tetris Challenge eat your heart out

Sommige van onze mariniers hebben afgelopen oktober al een voorzetje gegeven op de kalender. De Tetris Challenge werd toen zo goed als naakt uitgevoerd. Aangenaam om naar te kijken, maar niets vergeleken met deze spicy release.

Elke maand een andere snack

Met deze kalender van onze “tough guys” heb je gewoon elke maand een ander cadeautje om naar uit te kijken. Lekker vooruitzicht voor als je naar het toilet moet. Cadeau geven tijdens de kerstdagen kan natuurlijk ook, maar een beetje eigenbelang is rond deze tijd van het jaar ook écht niet erg. De blote mannen kalender van het Korps Mariniers ligt vanaf vrijdag 13 december weer vers in de winkel. Wedden dat dit jouw geluksdag wordt!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.