in

Demi Lovato in tranen bij emotioneel optreden Grammy Awards

Demi Lovato

Demi Lovato: voor velen mensen een bekende naam, voor anderen compleet onbekend. Ze is vooral bekend geworden als kind dankzij haar rol in shows zoals ‘Sonny with a Chance’ en de film ‘Camp Rock’. Tegenwoordig is zij niet op televisie te zien, maar op de radio te horen dankzij haar geweldige stem.

Overdosis

Het is al langere tijd bekend dat Demi Lovato moeite heeft met haar verslavingen. Daarbij heeft ze ook eetstoornissen en is ze gediagnosticeerd met bipolaire stoornis. Zij is altijd eerlijk en open geweest tegen haar fans hierover. In 2018 hebben haar verslavingen een dieptepunt bereikt. Juni, 2018, had zij al een liedje uitgebracht met de titel ‘Sober‘. Hierin zingt zij over het feit dat zij na zes jaar niet meer nuchter is.

Uiteindelijk is het op 24 juli 2018 helemaal fout gegaan. Ambulance personeel werd met spoed naar een adres in Los Angeles gestuurd en troffen daar een onbewuste Demi Lovato aan. Ze had een overdosis genomen. Deze was zo heftig dat we alleen konden hopen voor een spoedig herstel. Haar leven stond op het spel. Na deze overdosis zijn Demi haar ogen echt open gegaan en is ze dankbaar dat ze nog leeft. Toch is het nog wel te merken dat ze al die tijd om hulp heeft gevraagd.

Anyone

Het liedje ‘Sober’ kennen we intussen al, maar slechts vier dagen vóór de fatale overdosis had Demi Lovato nog een liedje geschreven, namelijk ‘Anyone’.In dit liedje wordt er vooral gezongen over hoe zij met iedereen probeert te praten en hulp zoekt maar dat er niemand naar haar luistert. Verder zingt zij ook over hoe zij zich stom voelt en iemand nodig heeft. Het liedje heeft best een heftig, emotioneel staartje.

Grammy Awards

Het is dan ook geen verassing dat, toen Demi dit liedje zong tijdens de Grammy Awards, zij in tranen uitbarstte en opnieuw moest beginnen. De tweede keer dat zij het liedje probeert te zingen, zingt zij de sterren van de hemel. Al haar emoties en gevoelens brengt zij prachtig in beeld en, ondanks het feit dat zij moet huilen, zingt ze uit volle borst. Het filmpje hiervan kun je onderaan dit artikel vinden.

Hoewel het natuurlijk een prachtig gezongen liedje is, met een prachtige tekst, moeten we vooral de boodschap erachter niet vergeten. Iemand kan heel sterk lijken, maar zich heel zwak voelen. We weten nooit wat een ander meemaakt en wat voor gevecht zij elke dag hebben als ze uit bed komen. Wees een beetje lief voor elkaar en check regelmatig even of alles wel écht goed gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.