in ,

Ed Sheeran vader geworden

Het meisje heet Lyra Antarctica Seaborn Sheeran

Ed sheeran vader
yakub88/123rf.com

Het is dan eindelijk zo ver: Ed Sheeran is officieel vader geworden. Zijn vrouw Cherry is vorige week bevallen van een gezond meisje. Moeder en dochter maken het goed volgens Sheeran.

Cherry Seaborn zwanger

Eerder waren er al vermoedens dat Cherry Seaborn zwanger was, maar er was nog niets officieel naar buiten gekomen. Halverwege augustus merkte Britse media op dat Cherry toch wel een zwangere buik had. Door de lockdown zaten zij vooral binnen waardoor het lang geheim kon blijven. Het gerucht was dat Cherry nog deze zomer zou bevallen, en deze inschatting bleek te kloppen!

Ed Sheeran vader geworden

Vandaag mocht Ed Sheeran het nieuws delen dat hij vader is geworden. “Hallo! Een kort berichtje van mijn kant omdat ik wat persoonlijks met jullie wil delen. Vorige week heeft mijn vrouw Cherry onze prachtige en gezonde dochter Lyra Antarctica Seaborn Sheeran op de wereld gezet.”

Verder vermeld de zanger dat zij allemaal in goede gezondheid zijn en dat ze voorlopig hoog bovenop hun roze wolk zitten. Er wordt ook gevraagd om hun privacy de komende tijd te respecteren. Wij zeggen in ieder geval, geniet ervan Ed!

Bekijk ook:
Hond overleden na eten vishaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.