in ,

Ed Sheeran vader geworden

Het meisje heet Lyra Antarctica Seaborn Sheeran

Ed sheeran vader
yakub88/123rf.com

Het is dan eindelijk zo ver: Ed Sheeran is officieel vader geworden. Zijn vrouw Cherry is vorige week bevallen van een gezond meisje. Moeder en dochter maken het goed volgens Sheeran.

Cherry Seaborn zwanger

Eerder waren er al vermoedens dat Cherry Seaborn zwanger was, maar er was nog niets officieel naar buiten gekomen. Halverwege augustus merkte Britse media op dat Cherry toch wel een zwangere buik had. Door de lockdown zaten zij vooral binnen waardoor het lang geheim kon blijven. Het gerucht was dat Cherry nog deze zomer zou bevallen, en deze inschatting bleek te kloppen!

Ed Sheeran vader geworden

Vandaag mocht Ed Sheeran het nieuws delen dat hij vader is geworden. “Hallo! Een kort berichtje van mijn kant omdat ik wat persoonlijks met jullie wil delen. Vorige week heeft mijn vrouw Cherry onze prachtige en gezonde dochter Lyra Antarctica Seaborn Sheeran op de wereld gezet.”

Verder vermeld de zanger dat zij allemaal in goede gezondheid zijn en dat ze voorlopig hoog bovenop hun roze wolk zitten. Er wordt ook gevraagd om hun privacy de komende tijd te respecteren. Wij zeggen in ieder geval, geniet ervan Ed!

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Man is hardrijders zat en maakt eigen flitspaal

Zien: Test met Japanse vliegende auto