Samantha 'Barbie' de Jong zwanger van een jongen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Samantha ‘Barbie’ de Jong zwanger van een jongen

Samantha de Jong, ook wel Barbie genoemd, heeft op Instagram laten weten dat zij in verwachting is van een jongetje. Het is het eerste kindje wat zij samen met Gerrit Meerts zal krijgen. Zij zijn sinds maart van dit jaar samen.

Barbie zwanger

Samantha de Jong laat weten dat ze onwijs blij zijn. Na het ongeluk van Samantha de Jong bleek uit onderzoek in het ziekenhuis dat ze al acht weken zwanger was. Voor Samantha wordt het het derde kind. Ze heeft een dochter en een zoon met ex-man Michael van der Plas.

Ongeluk Samantha de Jong

Eerder dit jaar kwam Samantha terecht in een auto ongeluk in Den Haag. De chauffeur verloor de macht over stuur waarna hij onder andere tegen het hekwerk van een viaduct was gebotst. Hierna kwam Samantha de Jong in kritieke toestand in het ziekenhuis terecht.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.