in ,

OMGOMG sadsad

Samantha ‘Barbie’ de Jong zwanger van een jongen

Het wordt het eerste kindje samen met Gerrit Meerts

Samantha de Jong, ook wel Barbie genoemd, heeft op Instagram laten weten dat zij in verwachting is van een jongetje. Het is het eerste kindje wat zij samen met Gerrit Meerts zal krijgen. Zij zijn sinds maart van dit jaar samen.

Barbie zwanger

Samantha de Jong laat weten dat ze onwijs blij zijn. Na het ongeluk van Samantha de Jong bleek uit onderzoek in het ziekenhuis dat ze al acht weken zwanger was. Voor Samantha wordt het het derde kind. Ze heeft een dochter en een zoon met ex-man Michael van der Plas.

Ongeluk Samantha de Jong

Eerder dit jaar kwam Samantha terecht in een auto ongeluk in Den Haag. De chauffeur verloor de macht over stuur waarna hij onder andere tegen het hekwerk van een viaduct was gebotst. Hierna kwam Samantha de Jong in kritieke toestand in het ziekenhuis terecht.

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      In de toekomst kun je kinderen krijgen met jezelf

      zwarte barbies

      Barbie gaat meer zwarte modellen toevoegen