7 leuke ideeën voor een gender reveal party 13
Saved Read later
Deel dit bericht

7 leuke ideeën voor een gender reveal party

Het is zo ver, jullie verwachten een kindje. Een hele spannende, leuke tijd, of het nu jullie eerste kindje is of niet. Het blijft een bijzondere gebeurtenis. Zo rond de 16 weken kan de verloskundige zien of je een jongetje of een meisje krijgt. Tegenwoordig is het helemaal hip om een gender reveal party te geven, waarbij je onthult of jullie een zoon of een dochter krijgen. Dit kun je op verschillende manieren doen. In deze blog benoem ik een aantal ideeën, zodat je inspiratie op kunt doen voor jouw eigen gender reveal.

Roze of blauwe taart

Het meest populaire idee is een speciale gender reveal taart. Zo’n taart ziet er aan de buitenkant normaal uit, alleen de binnenkant is roze of blauw. Deze taart kunnen jullie samen aansnijden terwijl jullie vrienden en familie toekijken. Spannend, is de taart roze of blauw? Zo’n gender reveal taart kun je bij alle bakkers wel bestellen, maar er zijn ook veel hobby bakkers die dit leuk vinden om te doen. Of misschien ben je zelf wel een goede bakker, dan kun je je eigen taart bakken.

7 leuke ideeën voor een gender reveal party 17

Confetti kanon/ballon

Een andere manier is in het midden van jouw vrienden- en familiekring gaan staan en dan een soort confetti kanon afschieten waar roze of blauwe confetti in zit. Een confetti ballon werkt op dezelfde manier. Zodra je de ballon lek prikt, komt er roze of blauwe confetti uit.

Gekleurde rookbom

Een roze of blauwe rookbom is ook een gaaf idee om het geslacht van jullie baby te onthullen. Als je een familielid of fotograaf foto’s laat maken, kun je het mooie moment vast laten leggen. Daarnaast krijg je hele gave foto’s met al die gekleurde rook om jullie heen.

Bekijk ook:
De beste babyfoons met camera; een top 5!

7 leuke ideeën voor een gender reveal party 18

Houd een slierten gevecht (of verf gevecht)

Hoe leuk is het om jouw vrienden en familie oude kleren aan te laten doen en dan een slierten gevecht te houden. Dit kun je doen met serpentine spray in het roze of blauw. Dit kun je uiteraard ook met verf doen. Dan vul je waterpistolen met roze of blauwe verf, wat je daarna uitdeelt aan jouw gasten. Zorg dat iedereen witte, oude kleren aan heeft en het kleuren feestje kan beginnen.

Foto shoot met kauwgom

Je kunt ook samen met jouw partner een foto shoot doen, waarbij jullie allebei een kauwgombal blazen. De vrouw blaast een roze bel en de man een blauwe. Vervolgens slaan jullie 1 bel kapot. De kleur die overblijft, is het geslacht van jullie baby. Laat de fotograaf al deze stappen vastleggen, dan kunnen jullie een mooie fotoreeks aan jullie vrienden en familie laten zien.

Gekleurd drankje

Wat nog meer leuk is, is om jouw gasten een drankje te serveren in een mooi glas. Deel vervolgens speciale bruistabletten uit aan jouw gasten en laat ze deze allemaal tegelijk in het glas doen. Worden de drankjes roze of blauw?

Doos met ballonnen

Je kunt een doos vullen met roze of blauwe helium ballonnen. Deze kun je in het bijzijn van jouw vrienden en familie openen, om op deze manier het geslacht van jullie baby te onthullen. Succes gegarandeerd!

7 leuke ideeën voor een gender reveal party 19

Deel dit bericht
Read later
Tiffany van der Wal

Mijn naam is Tiffany Blom, moeder van 2 kids: een jongen (2014) en een meisje (2018). Hobby's zijn wandelen, lezen, schrijven, en uitjes met het gezin.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.