barbie ongeluk
Saved Read later
Deel dit bericht

Barbie reageert op haar ongeluk vanuit het ziekenhuis

Van de week kregen we het schokkende nieuws dat Barbie, ook wel bekend als Samantha de Jong, in kritieke toestand in het ziekenhuis lag. Het gaat nu naar omstandigheden goed met haar. Dat heeft zij zelf kunnen vertellen aan Shownieuws. Ze is nu buiten levensgevaar.

Auto-ongeluk

Samen met nog twee anderen moest Barbie naar het ziekenhuis. De twee andere personen mochten al vrij snel weer naar huis, maar Samantha moest nog in het ziekenhuis blijven. Ze heeft een zware hersenschudding, een gebroken rib, en heeft meerdere rug- en nekwervels gekneusd. Een herstel zal dus nog langere tijd duren. Er zijn wel enkele sneeën in haar gezicht gehecht. Ze kan zich weinig herinneren van het ongeluk. De klap kan zij zich nog herinneren. Na de klap vloog zij door de auto heen met haar hoofd tegen de ruit. Het volgende wat zij zich herinnert is dat zij wakker werd in het ziekenhuis.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Strafrechtelijk onderzoek

Er loopt op dit moment een strafrechtelijk onderzoek naar het ongeval, maar dat is normaal bij een ernstig verkeersongeval. De politie wilt geen uitspraken doen over het wel of niet verzekerd zijn van de betrokken auto. Samantha ligt op dit moment nog in het ziekenhuis en het is nog niet duidelijk hoe lang zij daar moet blijven.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.