in ,

OMGOMG sadsad

Barbie reageert op haar ongeluk vanuit het ziekenhuis

Er loopt een strafrechtelijk onderzoek naar het ongeval

barbie ongeluk

Van de week kregen we het schokkende nieuws dat Barbie, ook wel bekend als Samantha de Jong, in kritieke toestand in het ziekenhuis lag. Het gaat nu naar omstandigheden goed met haar. Dat heeft zij zelf kunnen vertellen aan Shownieuws. Ze is nu buiten levensgevaar.

Auto-ongeluk

Samen met nog twee anderen moest Barbie naar het ziekenhuis. De twee andere personen mochten al vrij snel weer naar huis, maar Samantha moest nog in het ziekenhuis blijven. Ze heeft een zware hersenschudding, een gebroken rib, en heeft meerdere rug- en nekwervels gekneusd. Een herstel zal dus nog langere tijd duren. Er zijn wel enkele sneeën in haar gezicht gehecht. Ze kan zich weinig herinneren van het ongeluk. De klap kan zij zich nog herinneren. Na de klap vloog zij door de auto heen met haar hoofd tegen de ruit. Het volgende wat zij zich herinnert is dat zij wakker werd in het ziekenhuis.

Strafrechtelijk onderzoek

Er loopt op dit moment een strafrechtelijk onderzoek naar het ongeval, maar dat is normaal bij een ernstig verkeersongeval. De politie wilt geen uitspraken doen over het wel of niet verzekerd zijn van de betrokken auto. Samantha ligt op dit moment nog in het ziekenhuis en het is nog niet duidelijk hoe lang zij daar moet blijven.

Lees ook:
Tweede en derde Harry Potter sterren in verwachting van een kindje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inbreker VS eet en drinkt voor duizenden dollars in gesloten restaurant

Daklozen merken de gevolgen van het Coronavirus