in ,

sadsad

Barbie, ook wel bekend als Samantha de Jong, in kritieke toestand in het ziekenhuis

Wie kent Barbie nu niet? Nee, we hebben het niet over de pop, we hebben het natuurlijk over Samantha de Jong. Ze is oorspronkelijk bekend geworden door haar medewerking aan verschillende realityseries, met name de Oh, Oh- series. Sindsdien heeft ze een paar eigen tv shows weten te starten.

Autongeluk

Zondagavond is zij betrokken geraakt bij een auto ongeluk in Den Haag. Dit ongeval zou op de Schenkkade gebeurt zijn. De chauffeur zou de macht over het stuur verloren zijn waardoor hij, onder andere, tegen het hekwerk van een viaduct gebotst is. Op dit moment ligt Samantha in kritieke toestand in het ziekenhuis. Volgens haar oud-manager, Jake, is het nog maar de vraag of ze deze klap zal overleven.

Gezondheid

Barbie is al vaker negatief in het nieuws geweest als het om haar gezondheid gaat. Zo zou ze in april vorig jaar een zelfmoordpoging hebben gedaan. Hierbij was ze van het balkon gesprongen of gevallen. Dit was niet de eerste keer, ze zou het al drie keer eerder geprobeerd hebben. Samantha heeft twee kinderen. Ze heeft zichzelf ook laten behandeling in een verslavingskliniek in Schotland. Daar bleef zij 16 weken.

Bekijk ook:
Gevangenen ontsnappen uit de 12e verdieping door touw te maken van lakens

Is dit opmerkelijk, boeiend of trending?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.