Barbie, ook wel bekend als Samantha de Jong, in kritieke toestand in het ziekenhuis 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Barbie, ook wel bekend als Samantha de Jong, in kritieke toestand in het ziekenhuis

Wie kent Barbie nu niet? Nee, we hebben het niet over de pop, we hebben het natuurlijk over Samantha de Jong. Ze is oorspronkelijk bekend geworden door haar medewerking aan verschillende realityseries, met name de Oh, Oh- series. Sindsdien heeft ze een paar eigen tv shows weten te starten.

Autongeluk

Zondagavond is zij betrokken geraakt bij een auto ongeluk in Den Haag. Dit ongeval zou op de Schenkkade gebeurt zijn. De chauffeur zou de macht over het stuur verloren zijn waardoor hij, onder andere, tegen het hekwerk van een viaduct gebotst is. Op dit moment ligt Samantha in kritieke toestand in het ziekenhuis. Volgens haar oud-manager, Jake, is het nog maar de vraag of ze deze klap zal overleven.

Gezondheid

Barbie is al vaker negatief in het nieuws geweest als het om haar gezondheid gaat. Zo zou ze in april vorig jaar een zelfmoordpoging hebben gedaan. Hierbij was ze van het balkon gesprongen of gevallen. Dit was niet de eerste keer, ze zou het al drie keer eerder geprobeerd hebben. Samantha heeft twee kinderen. Ze heeft zichzelf ook laten behandeling in een verslavingskliniek in Schotland. Daar bleef zij 16 weken.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.