Netflix shuffle functie
Piotr Adamowicz/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Netflix komt met shuffle-functie

Goed nieuws voor de kijkers onder ons die niet weten wat ze willen kijken: Netflix komt met een shuffle-functie. Hierdoor kun je direct een willekeurige film of serie starten. Je kunt het vergelijken met de shuffle-functie van Spotify, maar dan voor films en series. De filmkeuze is gebaseerd op de voorkeur van de gebruiker.

Shuffle-functie Netflix

Een aantal gebruikers hebben al de mogelijkheid gehad om de shuffle-functie te testen sinds juli. Wanneer de gebruiker op deze shuffle-knop drukt krijgen zij een film of serie te zien waarvan Netflix denkt dat zij deze leuk zullen vinden. Dit is gebaseerd op films of series die zij in hun lijst hebben opgeslagen of iets wat lijkt op een serie of film die zij eerder gekeken hebben.

Testfase

Vooralsnog wordt de functie alleen getest op tv-apparaten. Het doel is uiteindelijk dat gebruikers makkelijker iets zullen vinden om te kijken. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de functie beschikbaar zal zijn. Voorlopig moeten zij nog wachten op gebruikersfeedback. Netflix heeft wel de intentie om deze functie uiteindelijk uit te rollen voor alle gebruikers.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Er worden nog allerlei verschillende implementaties van de shuffle-functie getest. Op dit moment wordt het weergegeven op het gebruikersselectiescherm. Eerder heeft het bedrijf al op twee verschillende plekken getest maar daar zijn zij alweer op teruggekomen.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.