Netflix shuffle functie

Netflix komt met shuffle-functie

0 Shares

Goed nieuws voor de kijkers onder ons die niet weten wat ze willen kijken: Netflix komt met een shuffle-functie. Hierdoor kun je direct een willekeurige film of serie starten. Je kunt het vergelijken met de shuffle-functie van Spotify, maar dan voor films en series. De filmkeuze is gebaseerd op de voorkeur van de gebruiker.

Shuffle-functie Netflix

Een aantal gebruikers hebben al de mogelijkheid gehad om de shuffle-functie te testen sinds juli. Wanneer de gebruiker op deze shuffle-knop drukt krijgen zij een film of serie te zien waarvan Netflix denkt dat zij deze leuk zullen vinden. Dit is gebaseerd op films of series die zij in hun lijst hebben opgeslagen of iets wat lijkt op een serie of film die zij eerder gekeken hebben.

Testfase

Vooralsnog wordt de functie alleen getest op tv-apparaten. Het doel is uiteindelijk dat gebruikers makkelijker iets zullen vinden om te kijken. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de functie beschikbaar zal zijn. Voorlopig moeten zij nog wachten op gebruikersfeedback. Netflix heeft wel de intentie om deze functie uiteindelijk uit te rollen voor alle gebruikers.

Bekijk ook:
Amerika tast in het duister over tientallen UFO-meldingen

Er worden nog allerlei verschillende implementaties van de shuffle-functie getest. Op dit moment wordt het weergegeven op het gebruikersselectiescherm. Eerder heeft het bedrijf al op twee verschillende plekken getest maar daar zijn zij alweer op teruggekomen.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Trending
Opinie
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.