in

NikkiTutorials spreekt over gewapende overval

Nikkie de Jager – beter bekend als het YouTube-fenomeen NikkiTutorials – werd onlangs samen met haar verloofde Dylan overvallen in hun eigen huis. Nu spreekt de bekende YouTuber voor het eerst in het openbaar over de overval, iets wat ze zelf bestempelt als haar grootste nachtmerrie.

Op 8 augustus kwam het nieuws binnen dat er een overval had plaatsgevonden in Uden. Later werd bekend dat het om een gewapende overval ging en dat de daders het voorzien hadden op de spullen van YouTuber NikkieTutorials. De politie spreekt over minimaal drie daders en tot op het heden zijn deze voortvluchtig. Kort na de overval liet Nikkie op Instagram weten dat zowel zij als haar verloofde fysiek in orde waren, maar dat ze mentaal er behoorlijk door heen zaten.

View this post on Instagram

I love you 💞

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

In haar nieuwste YouTube-video vertelt een emotionele Nikkie iets meer over de overval en de gevolgen daarvan. Ze heeft het er duidelijk moeilijk mee, maar weet zich er toch door heen te slaan, mede met de hulp van haar verloofde Dylan. In de video vertelt ze dat het stel tijdens de overal bedreigd werden met een vuurwapen. Veel meer over de gewapende overval mag en wil ze nog niet vertellen. Het onderzoek van de politie is nog gaande en mentaal is ze er nog niet klaar voor. Hopelijk weet de politie de daders snel op te pakken!

Nikkie probeert ondertussen wel wijze lessen uit het voorval te trekken. Zo laat de YouTuber weten dat ze hierdoor meer is komen te beseffen hoe belangrijk familie, gezondheid en vrienden voor haar zijn. En dat ze dolgelukkig is dat ze weer verder kan gaan met haar make-up tutorials, alsof er niks is gebeurd. Op het einde van de video bedankt Nikkie haar volgers voor hun steun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.