NikkiTutorials spreekt over gewapende overval 12
Saved Read later
Deel dit bericht

NikkiTutorials spreekt over gewapende overval

Nikkie de Jager – beter bekend als het YouTube-fenomeen NikkiTutorials – werd onlangs samen met haar verloofde Dylan overvallen in hun eigen huis. Nu spreekt de bekende YouTuber voor het eerst in het openbaar over de overval, iets wat ze zelf bestempelt als haar grootste nachtmerrie.

Op 8 augustus kwam het nieuws binnen dat er een overval had plaatsgevonden in Uden. Later werd bekend dat het om een gewapende overval ging en dat de daders het voorzien hadden op de spullen van YouTuber NikkieTutorials. De politie spreekt over minimaal drie daders en tot op het heden zijn deze voortvluchtig. Kort na de overval liet Nikkie op Instagram weten dat zowel zij als haar verloofde fysiek in orde waren, maar dat ze mentaal er behoorlijk door heen zaten.

In haar nieuwste YouTube-video vertelt een emotionele Nikkie iets meer over de overval en de gevolgen daarvan. Ze heeft het er duidelijk moeilijk mee, maar weet zich er toch door heen te slaan, mede met de hulp van haar verloofde Dylan. In de video vertelt ze dat het stel tijdens de overal bedreigd werden met een vuurwapen. Veel meer over de gewapende overval mag en wil ze nog niet vertellen. Het onderzoek van de politie is nog gaande en mentaal is ze er nog niet klaar voor. Hopelijk weet de politie de daders snel op te pakken!

Bekijk ook:
Het gezicht van Trending.nl worden? Dit is je kans!

Nikkie probeert ondertussen wel wijze lessen uit het voorval te trekken. Zo laat de YouTuber weten dat ze hierdoor meer is komen te beseffen hoe belangrijk familie, gezondheid en vrienden voor haar zijn. En dat ze dolgelukkig is dat ze weer verder kan gaan met haar make-up tutorials, alsof er niks is gebeurd. Op het einde van de video bedankt Nikkie haar volgers voor hun steun.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.