Netflix bioscoop
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste Netflix bioscoop een feit

Netflix heeft een enorm groot aanbod aan series en films. Toch vond Netflix dat zij het nog een stapje verder konden brengen, ze hebben nu namelijk een heuse Netflix bioscoop. Het Egyptian Theatre in Hollywood is nu officieel van Netflix.

Concurrentie

De streaming-gigant krijgt er steeds meer concurrentie bij, maar dat betekent nog lang niet dat Netflix de concurrentie niet aankan. Het Egyptian Theatre in Hollywood zal de eerste Netflix bioscoop ooit zijn. Het gebouw moet wel nog gerenoveerd worden voordat hij daadwerkelijk gebruikt kan worden, maar dat is ook geen verrassing. Het Egyptian Theatre is niet zomaar een bioscoop.

Egyptian Theatre geschiedenis

Het Egyptian Theatre bestaat al sinds 1922. Kwa inrichting en ontwerp kun je er veel elementen in terug vinden van de Egyptische Oudheid. In 1922 vonden er veel expedities plaats op zoek naar de tombe van Toetanchamon. Waarschijnlijk is dat ook waar de fascinatie vandaan komt. De eerste film-premiere ooit heeft plaatsgevonden in het Egyptian Theatre in 1922.

Netflix bioscoop

De nieuwe aanwinst zit dus vol met karakter en een rijke geschiedenis. Het is nog niet bekend wat er voor repertoire te zien zal zijn. Wel hebben we een beetje een idee gekregen van wat er zich gaat afspelen in het theater. De baas van Netflix heeft aangegeven dat ze willen nadenken over manieren waarop zij zowel de filmliefhebbers als de plaatselijke community kunnen aanspreken.

Netflix films en series

Hoewel veel mensen het er mee eens zijn dat Netflix series en films meestal van hoge kwaliteit zijn, zijn er nog niet veel Oscars of andere prestigieuze prijzen gewonnen. Het is niet bekend of dit het enige Netflix bioscoop wordt, of dat het een landelijk/wereldwijd fenomeen zal worden. Ook is nog niet bekend of er alleen films gedraaid zullen worden of ook series. Natuurlijk is het voor ons ook wel heel ver weg, dus voorlopig zullen wij het nog even moeten doen met onze eigen bioscopen.

Nieuwe films 2020

Ondanks wat Netflix van plan is zijn er natuurlijk ook nog andere filmmakers.  We gaan niet alles opnoemen, maar dit zijn de meest opmerkelijke films die we in 2020 kunnen verwachten:

  • The Outpost
  • Scoob!
  • Heroic Losers
  • Vitalina Varela
  • Lassie
  • Pinocchio
  • Mulan
  • Dark River
  • Gigantic
  • Avatar 2

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.