dronken man verandert naam in celine dion
Saved Read later
Deel dit bericht

Dronken man verandert naam in Celine Dion

Het zal je maar gebeuren. Je kijkt op kerstavond een beetje te diep in het glas terwijl je lekker zit te genieten van Celine Dion concerten op YouTube. Een paar dagen later liggen er officiële documenten op de mat waaruit blijkt dat je zelf jouw naam hebt veranderd naar Celine Dion. Het overkwam de 30-jarige Britse Thomas Dodd, die nu dus bekend staat als Celine Dion.

Dronken man verandert naam in Celine Dion

Thomas Dodd, nu bekend als Celine Dion, is een enorme Celine Dion fan. Het liefst zou hij naar een van haar optredens in Vegas gaan, maar dat kon dit jaar niet wegens de coronamaatregelen. Er zat volgens hem dan ook niets anders op dan op kerstavond even lekker te genieten van een playlist met Celine Dion concerten. Dat had hij echter beter niet kunnen doen terwijl hij aan de drank zat. Hij weet niet meer wat het idee in zijn hoofd gebracht heeft, want hij herinnert zich vrij weinig van die avond, maar op woensdag lagen er ineens officiële documenten op de mat.

Bekijk ook:
Man prikt ruim 100 autobanden lek: dit zijn de maximale straffen voor materiële schade

Officieel veranderd

Op de envelop stond dat deze niet gebogen mocht worden. Celine vroeg zich dan ook af wat er in vredesnaam in de envelop zat. Zodra hij het open maakte moest hij even gaan zitten, want het bleek dus dat dit de officiële documenten waren die zijn naamswijziging bevestigde. In eerste instantie was de man geschrokken, maar al gauw kon hij hier om lachen. Zijn moeder kon dat echter niet in het begin maar die is ondertussen ook al bijgedraaid. Celine vraagt zich wel af hoe hij op zijn werk moet vertellen dat hij vanaf nu bekend staat als Celine Dion in plaats van Thomas Dodd. Gelukkig weten ze daar ook al dat hij een flinke lolbroek kan zijn, en zullen ze het waarschijnlijk grappig vinden. Celine Dion hoopt dat hij misschien een keer backstage mag tijdens een concert van de échte Celine Dion. Het mooiste zou natuurlijk zijn als dit in Vegas zou gebeuren zodra de maatregelen versoepeld zijn.

Bekijk ook:
Sexting: een serieus probleem van deze tijd

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.