in ,

Dronken man verandert naam in Celine Dion

Van Thomas Dodd naar Celine Dion

dronken man verandert naam in celine dion

Het zal je maar gebeuren. Je kijkt op kerstavond een beetje te diep in het glas terwijl je lekker zit te genieten van Celine Dion concerten op YouTube. Een paar dagen later liggen er officiële documenten op de mat waaruit blijkt dat je zelf jouw naam hebt veranderd naar Celine Dion. Het overkwam de 30-jarige Britse Thomas Dodd, die nu dus bekend staat als Celine Dion.

Dronken man verandert naam in Celine Dion

Thomas Dodd, nu bekend als Celine Dion, is een enorme Celine Dion fan. Het liefst zou hij naar een van haar optredens in Vegas gaan, maar dat kon dit jaar niet wegens de coronamaatregelen. Er zat volgens hem dan ook niets anders op dan op kerstavond even lekker te genieten van een playlist met Celine Dion concerten. Dat had hij echter beter niet kunnen doen terwijl hij aan de drank zat. Hij weet niet meer wat het idee in zijn hoofd gebracht heeft, want hij herinnert zich vrij weinig van die avond, maar op woensdag lagen er ineens officiële documenten op de mat.

Bekijk ook:
Top 10 trending PC games van deze maand

Officieel veranderd

Op de envelop stond dat deze niet gebogen mocht worden. Celine vroeg zich dan ook af wat er in vredesnaam in de envelop zat. Zodra hij het open maakte moest hij even gaan zitten, want het bleek dus dat dit de officiële documenten waren die zijn naamswijziging bevestigde. In eerste instantie was de man geschrokken, maar al gauw kon hij hier om lachen. Zijn moeder kon dat echter niet in het begin maar die is ondertussen ook al bijgedraaid. Celine vraagt zich wel af hoe hij op zijn werk moet vertellen dat hij vanaf nu bekend staat als Celine Dion in plaats van Thomas Dodd. Gelukkig weten ze daar ook al dat hij een flinke lolbroek kan zijn, en zullen ze het waarschijnlijk grappig vinden. Celine Dion hoopt dat hij misschien een keer backstage mag tijdens een concert van de échte Celine Dion. Het mooiste zou natuurlijk zijn als dit in Vegas zou gebeuren zodra de maatregelen versoepeld zijn.

Bekijk ook:
Top 10 meest vieze wereldrecords

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   Illegaal feest Frankrijk

   Illegaal feest Frankrijk bezocht door 2500 mensen

   Nederlandse film Chinese bioscopen

   Nederlandse film in Chinese bioscopen te zien