in

CoolCool NiceNice

Dronken kerstman in parkeergarage

Op zoek naar zijn slee

Met kerst is alles gezellig. Dansende kerstmannen in de etalages van de winkels, lachende kerstmannen die warme chocolademelk verkopen op de markt en uiteraard mogen we de supervisors en managers niet vergeten die, verkleed als kerstman, de jaarlijkse kerstborrel komen opleuken. En zo’n manager is precies wat we gaan zien in dit filmpje.

De kerstman in deze video heeft de bodem van verschillende glaasjes al gezien. De kerstborrel zit erop en hij besluit om in de parkeergarage naar zijn slee te zoeken zodat hij huiswaarts kan keren. Verstandig is het niet, dus is het misschien beter dat Mr Claus van team administratie en verzekeringen zijn bolide niet kan vinden. Hij loopt waggelend door de parkeergarage, waarschijnlijk richting het noorden, maar tot het lokaliseren van zijn auto komt het niet. Bij de lift wordt hij door een verschrikt stel als een Noordpoolse clochard omver geduwd. Zij krijgen geen cadeaus dit jaar. Dan maar tegen een muur pissen, want ook de kerstman is maar een mens. Bij deze een fijne kerst gewenst, wees lief voor elkaar en drink met mate.

Bekijk ook:
Twee dronken mannen, een fiets, en een boomstronk

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2 Reacties

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat u altijd al wilde weten over private lease

De slechtste slogans van 2020