Dronken kerstman in parkeergarage 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dronken kerstman in parkeergarage

Met kerst is alles gezellig. Dansende kerstmannen in de etalages van de winkels, lachende kerstmannen die warme chocolademelk verkopen op de markt en uiteraard mogen we de supervisors en managers niet vergeten die, verkleed als kerstman, de jaarlijkse kerstborrel komen opleuken. En zo'n manager is precies wat we gaan zien in dit filmpje.

De kerstman in deze video heeft de bodem van verschillende glaasjes al gezien. De kerstborrel zit erop en hij besluit om in de parkeergarage naar zijn slee te zoeken zodat hij huiswaarts kan keren. Verstandig is het niet, dus is het misschien beter dat Mr Claus van team administratie en verzekeringen zijn bolide niet kan vinden. Hij loopt waggelend door de parkeergarage, waarschijnlijk richting het noorden, maar tot het lokaliseren van zijn auto komt het niet. Bij de lift wordt hij door een verschrikt stel als een Noordpoolse clochard omver geduwd. Zij krijgen geen cadeaus dit jaar. Dan maar tegen een muur pissen, want ook de kerstman is maar een mens. Bij deze een fijne kerst gewenst, wees lief voor elkaar en drink met mate.

Bekijk ook:
Twee dronken mannen, een fiets, en een boomstronk

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.