Twee dronken mannen, een fiets, en een boomstronk 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Twee dronken mannen, een fiets, en een boomstronk

In Hongarije lusten ze, naast de befaamde goulash, graag een lekkere borrel. Maar Hongaarse winters zijn koud! Centrale verwarming is in veel gebieden een luxe, dus wordt de gezelligheid aldaar vaak verwarmt met een houtkachel. Gezellig toch? Maar voor een houtkachel is brandhout nodig, iets wat je beter kunt verzamelen voordat je een shotje Hongaarse wodka van 80% in je slokdarm giet. De twee zatlappen in deze video hadden het juist andersom gepland, wat hilarische beelden oplevert.

Deze twee beste vrienden kregen het koud tijdens hun gezamenlijke borrel, dus besloten ze om op pad te gaan voor een goed stuk brandhout, dat ze langs de kant gevonden leken te hebben. Een loodzware boomstronk zou genoeg vuur genereren voor de rest van de avond. Maar deze moet nog wel even naar huis worden vervoerd! Wat ze willen gaan doen op een krakemikkige fiets. De opzet is duidelijk: Stronk op de bagagedrager en naar huis, simpel toch? Niet als je amper op je poten kunt staan, dat is duidelijk te zien op deze slapstickachtige beelden. Maar ze zijn standvastig! Geniet van deze beelden, je krijgt het er warm van.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.