Dronken man poept in ambulance in Den Haag 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dronken man poept in ambulance in Den Haag

Eerder deze week ging er een man op een trekhaak zitten, maar vrijdagavond is ook niet helemaal onder normale omstandigheden verlopen. Een dronken man poept de ambulance in Den Haag onder na een melding om 18:30.

Dronken man poept ambulance onder

Ambulancemedewerker Kevin parkeerde zijn ambulance om een ernstig zieke patiënt op te halen in Den Haag. Er werd gedacht dat er sprake was van corona en de patiënt moest ook zo snel mogelijk aan het zuurstof. Terwijl de ambulancebroeders bezig zijn met de patiënt, glipt er een dronken man naar binnen om zijn behoefte te doen. De man poept heel de ambulance onder.

Aanhouding

De man kwam wankelend en al aangelopen volgens de ambulancemedewerker. De dronken man heeft alles ondergescheten en de ambulancebroeders hebben gelijk de politie ingeschakeld. Hierna is de dronken man aangehouden door toegesnelde agenten. Hij heeft een boete gekregen voor openbare dronkenschap en uiteraard is de ambulance ook weer schoongemaakt.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.