in ,

OMGOMG

Dokters opereren man met vis in anus

De man zegt dat hij per ongeluk op de vis ging zitten

Je hebt wel eens van die bizarre verhalen, maar dit is toch wel weer een apart geval. Een 30-jarige man in China zegt per ongeluk op een vis te hebben gezeten, waarna deze in zijn anus is gekropen. Dokters hebben de, inmiddels dode, vis chirurgisch moeten verwijderen.

Vis in anus

In de video, die je hier kunt bekijken, is te zien dat dokters een Oreochromis aureus verwijderen, ook wel bekend als de Blue Tilapia. De vis wordt normaal gesproken tussen de 30 en 40 centimeter. De man kwam oorspronkelijk voor een x-ray nadat hij extreme buikpijn kreeg. Volgens de Chinees is de vis zelf in zijn achterste gekropen nadat hij er per ongeluk op is gaan zitten.

Andere rare voorwerpen in je achterste

Het gebeurt wel vaker dat er rare voorwerpen op plekken verschijnen waar ze niet horen. Een 68-jarige man heeft bijvoorbeeld een metalen stok in zijn achterste geduwd. De man had aambeien en zegt dat hij deze aan het onderzoeken was. De metalen stok was een Chinees eetstokje, en die zijn normaal gesproken zo’n 25 centimeter. Ook deze man moest geholpen worden door het ziekenhuis om de stok weer uit zijn achterste te krijgen.

Bekijk ook:
De vrouw die corona voorspelde: bestaan toekomstvoorspellingen?

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   nieuw-zeeland coronavrij

   Nieuw-Zeeland officieel coronavrij

   Wat doen tegen droog haar?

   Vrouwen opgelet: hoe ga je om met een droge huid en haar?