Dokters opereren man met vis in anus 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dokters opereren man met vis in anus

Je hebt wel eens van die bizarre verhalen, maar dit is toch wel weer een apart geval. Een 30-jarige man in China zegt per ongeluk op een vis te hebben gezeten, waarna deze in zijn anus is gekropen. Dokters hebben de, inmiddels dode, vis chirurgisch moeten verwijderen.

Vis in anus

In de video, die je hier kunt bekijken, is te zien dat dokters een Oreochromis aureus verwijderen, ook wel bekend als de Blue Tilapia. De vis wordt normaal gesproken tussen de 30 en 40 centimeter. De man kwam oorspronkelijk voor een x-ray nadat hij extreme buikpijn kreeg. Volgens de Chinees is de vis zelf in zijn achterste gekropen nadat hij er per ongeluk op is gaan zitten.

Andere rare voorwerpen in je achterste

Het gebeurt wel vaker dat er rare voorwerpen op plekken verschijnen waar ze niet horen. Een 68-jarige man heeft bijvoorbeeld een metalen stok in zijn achterste geduwd. De man had aambeien en zegt dat hij deze aan het onderzoeken was. De metalen stok was een Chinees eetstokje, en die zijn normaal gesproken zo'n 25 centimeter. Ook deze man moest geholpen worden door het ziekenhuis om de stok weer uit zijn achterste te krijgen.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.