in ,

LOLLOL OMGOMG NiceNice AngryAngry CoolCool sadsad

Dit zijn de 6 meest bizarre seks speeltjes

bizarre sex toys
Photo by Dainis Graveris on SexualAlpha

Het is vrijdagavond en je wilt even lekker genieten. Dan kun je even lekker de stad in, of een film kijken, maar je kunt ook even lekker van jezelf genieten. Je pakt je favoriete speeltje erbij en gaat eens lekker onder de dekens liggen. Je laat je fantasie los gaan en ontdekt jouw lichaam op een manier dat geen ander kan. Maar welk speeltje zal je dit keer eens proberen? Zin in iets nieuws? Seksspeeltjes zijn op dit moment razend populair nu we met zijn allen thuisblijven, dit is dus de perfecte timing om je collectie uit te breiden. Wij hebben de meest bizarre speeltjes op een rij gezet voor jou.

Orgasmatron 3000

Altijd al willen weten hoe het voelt om een orgasme te krijgen van een wasmachine? Dan is het tijd om de orgasmatron 3000 te kopen! Zet het apparaat aan op de gewenste stand, ga op het zadel zitten en geniet van de kracht van een wasmachine tussen je benen! Het huishouden doen wordt ineens een stuk leuker zo!

Bekijk ook:
Poll: Welke eigenschappen vind jij belangrijk in een partner?
orgasmatron 3000
http://www.dominicwilcox.com/

SnorkelO

Meestal doet je vriend of vriendin het enorm goed tussen je benen, maar af en toe wil je toch nog een beetje extra stimulatie. Maar ja, een vibrator daar beneden werkt niet echt optimaal als er een gezicht heen en weer gaat. Koop de SnorkelO en je probleem is opgelost! De vibratie gecombineerd met de tong van jouw partner zal een heerlijk orgasme geven!

Seadragon Lil’ Squirt

Dildo’s en vibrators zijn helemaal geweldig, maar toch mist er iets aan. Ze zijn net niet echt genoeg.. De Seadragon Lil’ Squirt heeft precies waar wij vrouwen naar op zoek zijn: een dildo die in jou kan klaarkomen! Hoe realistisch wil je het hebben? Als de dildo klaarkomt zal er wit glijmiddel in je tumtum gespoten worden. Net echt!

seadragon lil squirter
www.bad-dragon.com

Werewolf Fleshlight

Vindt jij het ook zo ontzettend geil om door een zombie gepijpt te worden? Dan is dit het ideale speeltje voor jou! Normaal gesproken heeft een fleshlight de vorm van een vagina bij de opening, maar de Zombie Fleshlight heeft, zoals je al kunt raden, de mond van een zombie als opening. Als je hier niet geil van wordt dan weet ik het ook niet meer hoor.

werewolf fleshlight
www.bad-dragon.com

Erotic Love Piggie

Ok, laten we beginnen door te zeggen dat we niet oordelen als dit jouw ding is.. maar hou het alsjeblieft wel bij de oplaasversie.. Heb je nou echt een keer zin om eens lekker los te gaan op een varken? Dan is de Erotic Love Piggie precies wat jij zoekt! Uhm, ja, zo weet je wel genoeg toch?

erotic love piggie
www.amazon.com

Ass Midget Butt Plug

Altijd al een kabouter in je kont willen stoppen? Dit is je kans! De Ass Midget Butt Plug is alleen beschikbaar in de kleur zwart en, zoals je al kunt raden, in de vorm van een kabouter. Zoals we al eerder zeiden, we oordelen niet.. iedereen heeft zijn ding..

ass midget butt plug
www.amazon.co.uk

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

  • Gebruik jij ook speeltjes?

    • Ja, als ik alleen ben
    • Ja, samen met mijn partner
    • Nee, maar dat zou ik wel willen
    • Nee, en dat zou ik niet willen ook

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Planetoïde scheert langs de aarde

Wang ki chun geschorst

Tweevoudig wereldkampioen judo geschorst wegens aanranding