blank

4 bizarre dingen die ze in China eten

0 Shares

In veel landen eet men vreemde dingen, maar als er één land is waar ze het echt heel gek maken dan is het natuurlijk China. Je kunt er van alles eten, het land heeft meerdere keukens welke per regio sterk verschillen en op de voedselmarkten kom je daarom best rare dingen tegen. Geweldig lekker, ronduit smerig en soms met een gratis coronavirusje erbij. Wij hebben 4 bizarre gerechten op rij gezet welke je (gelukkig) allen in China (of Azië) kunt vinden.

Schapen penis

Als je libido wat aan de lage kant is dan is dit gerecht een aanrader. Schapen penis en trouwens ook andere dierlijke penissen zijn de oplossing. Ga eens langs bij Guolizhuang (Chinese restaurant keten) ze zijn er gespecialiseerd in alles wat met penissen te maken heeft. Neem de schapen ballen op een bed van curry en gestoomde schapen penis! Het is als je het aan de lokale bevolking vraagt een geweldig lekker recept en ook nog eens goed voor de gezondheid.

Vaak zijn het vooral de mannen die het komen eten om hun libido een boost te geven. De Chinezen geloven dat je lichaamsdelen een boost kunt geven door dezelfde lichaamsdelen van dieren op te eten. Het eten van een penis is dus volgens de Chinezen mega goed voor je penis. Weer eens wat anders dan een pilletje viagra.

Vaak zijn het vooral de mannen die het komen eten om hun libido een boost te geven

Vogel spuug soep

Je leest het goed vogel spuug soep een bizar gerecht wat je in China zomaar op het menu zou kunnen zien staan. Het staat er op als vogel nest soep en het is gemaakt van het nest van de gierzwaluw. De vogel komt voor in Zuid-Oost-Azië en leeft in grotten. Ze maken hun nest van hun eigen spuug wat opdroogt en zo de grondstof vormt voor het nest.

Bekijk ook:
Video: Dit zijn de duurste frietjes ter wereld

Vaak stoomt men het nest langzaam in water. Vervolgens krijg je een soep welke vrij smakeloos is en redelijk dik, een soort warme gelei pudding zou je kunnen zeggen. Deze drab is je vogel spuug soep en als je het maar vaak genoeg eet zul je lang en gezond leven!

een soort warme gelei pudding

Kippen ballen

Bij de KFC kom je veel kip gerelateerde gerechten tegen maar kippenballen zul je niet zo snel vinden op het menu. In China kom je ze wel tegen op het menu, de naam is misleidend een kip heeft namelijk geen ballen. Het gerecht bestaat dan ook uit de testikels van de haan. Goed voor het libido van de man en de huid van de vrouw.

Je gaat je misschien afvragen of Chinese mannen een gigantisch libido probleem hebben met al die gerechten gericht op hun libido….Maar misschien werkt het wel echt gezien er 1,3 miljard mensen wonen in China.

Bekijk ook:
Dit zijn de nieuwste keukentrends!

Zowel roze als zwarte ballen behoren tot de keus, ze koken ze en als je ze eet smelten ze in je mond na de eerste bijt. Ook gefrituurd worden ze gegeten vaak met rijst of noedels.

als je ze eet smelten ze in je mond na de eerste bijt

Vleermuis-soep

Het kon natuurlijk niet ontbreken, het Coronasoepje de Vleermuis-soep. Het is een delicatesse welke waarschijnlijk niet verantwoordelijk is voor het coronavirus maar wel als veroorzaker in het nieuws terecht kwam.

Het is eigenlijk een kippensoep waar een volledige vleermuis in gestopt is. De vleermuis eet je met mes en vork waarna je met een lepel de soep eet. De vleermuis bevat het gehele beest, inclusief de organen darmen en ja wat er in die darmen zit. Ook haar zit er op, het is gewoon een volledige vleermuis, niet erg smakelijk als je het ons vraagt.

Risicovol is het ook want vleermuizen kunnen vele ziektes dragen welke wij als mens ook kunnen krijgen. Een gerecht voor de echte waaghals dus!

Bekijk ook:
Vergrijzing in China: de lift als openbaar vervoer?

https://www.youtube.com/watch?v=1_yRuOho-PY

Bekijk ook:

8 Comments

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Trending
Opinie
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.