mancave
Saved Read later
Deel dit bericht

Man bouwt kelder om tot de meest geniale mancave ooit

Elke man zal beamen dat een mancave de ultieme safe-haven is voor mannen die krijsende vrouwen en kinderen even uit hun buurt willen houden. Een man heeft een plek nodig waar hij de vervloekingen van huwelijk en opvoeding even kan laten voor wat ze zijn. De man die de onderstaande mancave bouwde is werkelijk een genie. We kregen een rondleiding.

De meest iconische mancave ooit

Er bestaat een Instagram-pagina die ‘gameroomtheater' heet. Op deze pagina zien we een omgebouwde kelder waar menig mannenhart sneller van gaat kloppen. We kunnen ons heel goed voorstellen dat niemand meer wil vertrekken uit deze hemelse mancave, want het is een technologisch paradijs waar alleen maar bewondering voor kan worden uitgesproken.

De eigenaar heeft ongetwijfeld een hoop bloed, zweet, tranen en geld over gehad voor de realisatie van deze ‘hemel voor mannen'. Hij heeft de kelder ingericht met retro-arcadekasten, een pooltafel, een voetbaltafel, en een relax-fauteuil. We kunnen aan de foto's zien dat de metamorfose tot in de puntjes is voorbereid en uitgevoerd. Ook aan muziek- en filmposters op de muren is gedacht.

Bekijk ook:
Hoe je energiestromen in je huishouden optimaliseert en meer uit je zonnepanelen haalt

Een geheime bioscoop

De eigenaar van deze mancave heeft ook aan verlichting gedacht die de ruimte naar de next-level brengt. Hij heeft meer schermen opgehangen, gekleurde LED-verlichting toegevoegd, en een oogstrelende pokertafel bij de rest van het interieur geplaatst. Om de boel af te maken is er ook een pooltafel neergezet. Maar dat is nog niet alles!

Er is een deur in de kelder die leidt naar een tweede (verborgen) ruimte. Daar heeft dit geniale brein een bioscoop van gemaakt, inclusief zeer comfortabele bioscoopstoelen. Dit is de ultieme plek om de werkelijkheid te ontvluchten en even weg te zijn van de hectiek dat het dagelijkse leven met zich meebrengt. Wij zijn op ideeën gekomen, en hebben de kelder bij ons thuis alvast leeg geruimd.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.