mancave
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de ideale inrichting voor een mancave

Een echte kerel heeft een mancave. Een plek waar hij zijn oorlogswonden kan likken tijdens het opvoeden van de kinderen. Op deze plek kan hij samenkomen met lotgenoten en ontspannen onder het genot van een lekker drankje en een potje gamen. Maar hoe ziet de ideale inrichting van een mancave eruit? Je leest het hieronder.

De meubels in de ideale mancave

Een hoekbank is voor mietjes. Een mancave heeft alleen functionele meubels, zoals een biertafel, een hangbank om op te gamen en kasten waar je natuurboekjes in kunt verstoppen. Het moet er uiteraard wel een beetje aantrekkelijk uitzien, net zoals de dames op die boerinnenkalender dat boven de biertap hangt. De ideale mancave is van hout, steen en heeft een beetje een robuuste look. Hard van buiten, zacht van binnen, want zo zijn mannen. We hebben wat suggesties voor een prima mancave hieronder op een rijtje gezet.

Welke accessoires heeft de ideale mancave nodig?

Wat dacht van van een kipkluifjes-houder en bierglazen? Mannen zijn beschaafde wezens en hangen pas na middernacht onder een biertap, tot die tijd drinken ze uit glazen. De ideale mancave heeft ook gadgets die verveling efficiënt tegengaan, zoals een bier drankspel en een nightvision verrekijker. Handig voor als je de blonde volle maan van nummer 29 wilt zien. Een opblaasbare boksbal is ook handig, voor als je na een dag luiers verschonen en gekrijs aanhoren je agressie kwijt wilt.

Gamen zonder gezeur aan je hoofd

Als je eindelijk wordt afgelost door moeder de vrouw dan plof je neer op de bank in je mancave en neemt even wat welverdiende tijd voor jezelf. Een lekker potje gamen is dan de ideale vorm van ontspanning. Even geen gezeur aan je hoofd, want je zit tenslotte in jouw eigen omgeving, dat verboden is voor vrouwen, althans, voor jouw vrouw. Neem de tijd voor jezelf in de oorlog dat opvoeden heet. Maar ook mannen zonder vrouw en kinderen kunnen ultiem ontspannen in hun zelf gecreëerde habitat. Een bordspel is met je vrienden spelen is uiteraard ook een prima vorm van vermaak.

Flora en Fauna in de ideale mancave

De fauna in een mancave is over het algemeen gebakken of gefrituurd. Daar komen nare luchtjes vanaf. Dat, in combinatie met de lucht van bier, sigaretten, havana-sigaren en borrelnootjes moeten worden gezuiverd. Dit kun je het beste doen met een luchtverfrisser, maar als je het op natuurlijke basis wilt doen dan is luchtzuiverende flora in je mancave een ideale oplossing. Op deze manier kun je de volgende game-sessie of bierspel met je vrienden op een frisse manier beginnen.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.