Winkansen met poker vergroten? Zo doe je dat!

0 Shares

Poker is een spel waar je een leuk geldbedrag aan over kunt houden. Helaas is dit geen uitgemaakte zaak. Er zijn namelijk ook genoeg verhalen bekend van mensen die ontzettend veel geld verloren zijn met dit populaire spel. Gelukkig zijn er manieren om jouw winkansen met poker te vergroten. Helaas weten veel mensen niet hoe zij dit doen. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst zetten wij namelijk een aantal tips op een rijtje voor grotere winkansen met poker.

Speel alleen als je goed uitgerust bent

Na een lange dag werken vinden veel mensen het heerlijk om op de bank neer te ploffen. Heb je nog geen plannen voor de avond? Dan pak je mogelijk jouw smartphone erbij om online te pokeren. Toch is dit niet altijd verstandig. Je hebt overdag namelijk behoorlijk wat energie verbruikt, waardoor je niet helemaal uitgerust meer bent. Jouw gedachten dwalen mogelijk snel af en misschien sukkel je zo nu en dan zelfs weg. Dit komt jouw pokerspel niet ten goede. Poker daarom alleen als je goed uitgerust bent.

Poker nooit onder invloed

Neem je ’s avonds of in het weekend met enige regelmaat deel aan een pokertoernooi? Dan pak je er mogelijk een flesje bier of een glaasje wijn bij. Ondanks dat een alcoholisch drankje jou een ontspannen gevoel geeft, is het niet verstandig om te drinken als je gaat pokeren. Waarom niet? Omdat jouw grenzen vervagen als je onder invloed van alcohol bent. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je alsmaar meer in gaat zetten. Gevolg hiervan is dat je binnen de kortste keren veel geld verliest.

Analyseer je eigen pokerspel

Speel je poker met als doel om geld te winnen? Dan raden wij je aan om jouw spel te analyseren. Uit ervaringen weten we dat de meeste pokerspelers hier niet de tijd voor nemen. Toch legt zo’n analyse jou doorgaans geen windeieren. Het helpt je namelijk om de zwakke plekken in jouw pokerspel bloot te leggen. Hierdoor leer je bepaalde dingen anders te doen. Dit heeft vaak een positief effect. Door zo’n analyse kun je namelijk ineens (aanzienlijk) meer geld gaan winnen.

Blijf gefocust en geconcentreerd

Omdat poker zo’n leuk spel is, kunnen sommige mensen het uren achtereen spelen. Als je lange tijd aan het pokeren bent, kun je alleen focus en/of concentratie verliezen. Dit lijkt misschien niet zo erg, maar toch kan het je veel geld kosten. Als je minder gefocust en of geconcentreerd bent, is de kans op verkeerde beslissingen een stuk groter. Hierdoor kun je maar zo meerdere handen achter elkaar verliezen. Gevolg hiervan is dat je mogelijk een groot geldbedrag verspeelt. Merk je dat je de focus en/of concentratie verliest? Stop dan even met poker en ga later weer verder.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

252
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.